No SSO cookie

BMW Seria 5 GT by Trussardi

voteaza
(0/ 0)
BMW Seria 5 GT by Trussardi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Trusardi doreste sa-si aniverseze centenariul intr-un mod inedit. Italienii au creat o editie limitata a modelului BMW Seria 5 GT, iar tema aleasa este pielea de inalta calitate si manusile Trusardi.

 
 
Trusardi este una dintre cele mai importante case de design din Italia, iar anul acesta marcheaza un secol de existenta. Pentru a aniversa acest eveniment, italienii au ales un model mai iesit din comun, mai exact un BMW Seria 5 GT. Acesta a fost modificat dupa specificatiile casei de design, iar rezultatul final este o editie limitata eleganta si rafinata.

Modelul de baza este un BMW 530d xDrive GT, dar clientii pot alege si modelele 535d, 535i si 550i. Modificarile aduse de Trussardi sunt doar de natura estetica, modificari care sunt evidente atat la exterior, cat si la interior.

Exteriorul este caracterizat de o culoare inedita, Heraldic Brown, aceasta este evidentiata de diferite insertii gri. Jantele alese sunt cele de 20 inch, jante imbracate in anvelope de 245/40 si 275/35. Interiorul este dominat de piele bej de inalta calitate si logo-ul Trussardi. Italienii nu au oferit deocamdata nici o informatie cu privire la pretul de achizitie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4862 :: 17.79MB