No SSO cookie

VIDEO: Un Golf I de 736 CP!

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Un Golf I de 736 CP!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata cum molesteaza anvelopele un Golf I de 736 CP.

 
 

Cuplul motor este sinonim cu "The Boba", care vine de la Boba Kettler, un tuner german care si-a pus amprenta pe mai multe exemplare Volkswagen Golf.

Si primul model Golf din videoclipul urmator, este doar un exemplu, fiind atins de magia lui Kettler cu 736 CP, ceea ce inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat cu 96 CP mai mult decat are Dodge Viper SRT sub capota. Toti acesti 736 CP se straduiesc sa ajunga pe asfalt prin inetrmediul rotilor fata ale Golfului I.

Motorul de 2.0 litri cu 16 supape are zona rosie pe turometru in dreptul valorii de 8.800 rpm si este ajutat de un turbocharger Garrett GTX3582R, care impinge o presiune de 50 psi in subansamblele sale. Printre alte imbunatatiri se numara un ECU nou si o transmisie cu sase viteze.

Anvelopele folosite sunt Toyo R888s, folosite si in intrecerile de strada legale, rezultatul fiind suficient fum cat sa depaseasca trei Revelioane Chinezesti. Chiar daca plecarea de pe loc nu este tocmai iesit din comun de spectaculoasa, se pare ca de la 100 la 200 km/h micul Golf are nevoie de doar 5 secunde.

Pentru edificare, urmariti videoclipul urmator, cu specificatia ca masina din film nu este cea mai tare opera a lui Boba Kettler, care mai are in palmares si un Golf II de 900 CP, care atinge 100 km/h in 2,3 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2083 :: 22.11MB