Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nissan Almera - bune, rele, service
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Nissan
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Luca73291
ar trebui sa gasesti la orice magazin de piese auto de import, in cel mai rau caz cu livrare de la o zi la alta (in Cluj asa e, pret model fara carbon 70RON, cu carbon vreo 90 RON).
Arheopterix
QUOTE(Tarabostes)
unde as putea gasi, in bucuresti, un filtru de polen pentru almera?
as vrea sa il schimb ca AC-ul nu mai are asa putere ( l-am aspirat dar tot nu e ca alta data)

Eu am luat de la MANN.
Tarabostes
da-mi si mie un contact, am cautat pe net, sunat la cativa si nimic
Adrian110187
:wave: :wave: :wave: Almeristi imi pare bine sa va cunosc si ma bucur mult ca exista acest forum . Recunosc ..atunci cand m-am hotarat sa-mi cumpar Almera am citit toate cele 35 de pagini de forum care m-au ajutat sa-mi fac o parere despre masina asta. Dupa batrana Dacie Nissanul mi se pare OZN. Sunt posesorul unui Nissan Almera berlina doar de 2 zile si sunt suuuuper incantat de el. O sa intru mai des pe forum de acum in colo sa schimbam impresii...pentru ca toti prietenii mei au nemtoaice sau alte europence si nu prea am cu cine ma sfatui .
:wave: :wave: :wave:
Random
Felicitari de achizitie.
La multi kilometrii fara incidente.
beer.gif

Ce alternative ai mai avut in vedere si de ce te-ai oprit la Almera? E noua masina?
florin82813
Felicitari pentru alegerea facuta.Si eu o am din noiembrie anul trecut, am facut 11.000 de km si sint foarte multumit de ea.Vreau sa va pun o intrebare:ati auzit de firmele astea care iti lipesc reclame pe masina si iti dau 150 de euro pe luna?La noi in Baia Mare trebuie sa le dai 1200 de euro cind faci contractul cu ei, dar tare imi miroase a teapa.Stie careva daca s-au tras tepe cu asa ceva?Multumesc anticipat.
Tarabostes
pai de ce sa le dai tu suma respectiva?
care e logica?
AlexRe
Este o teapa foarte mare ! Am mai auzit de multe care se ocupau de astfel de reclame pe masini, acele firme au dar foarte repede faliment ... intentionat. Pagubitii ramaneau fara bani si cu masinile pictate.
Adrian110187
QUOTE(Random)
Felicitari de achizitie.
La multi kilometrii fara incidente.
beer.gif

Ce alternative ai mai avut in vedere si de ce te-ai oprit la Almera? E noua masina?


Masina mi-a recomandat-o un prieten care este redactor sef la o revista auto. I-am spus cam ce-mi doresc :fiabilitate, consum acceptabil, sa ma incadrez in 9000E, aspect clasic -sedan ..nici hardughie de passat ,dar nici vreo piticanie. In primul rand m-a convins sa-mi iau masina pe benzina si nu pe motorina asa cum au cam majoritatea prietenilor mei. El a vazut si testat masina cu ceva ani in urma pentru revista ...asa ca am mers pe mana lui. Bineinteles am citit cam tot ce era de citit pe internet despre ea si mi-am facut o impresie foarte buna .

Apoi a venit ziua cand am gasit una de vanzare second hand bineinteles: 55000 Km, fabricata in 2004, 98CP,motor 1.5 care arata impecabil...unic proprietar, achizitionata direct de la Badsi Nissan Pipera.

E destul de greu sa alegi masina potrivita , pentru ca ai nevoie de informatie corecta...si nu doar de parerea prietenilor care cred ca numai nemtoaica lor diesel e masina ...si daca-si cumpara si Vasilica si Aurica sigur e masina buna.Almera berlina chiar sunt masini scumpe la vedere...rar vad cate una pe strada...de aceea nici inainte nu-mi era foarte cunoscuta. Deocamdata sunt multumit ...in 200km cat am mers cu ea nu pot sa-mi exprim o parere clara despre consum si restul ..imi arata pe bord 8,9 fara aer si 9,3 cu ac..in oras....o sa vad pe viitor. Oricum e o alegere buna...gandindu-ma ca altii cu 8000 de E isi cumpara Logan fara aer conditionat. biggrin.gif ...dar ma rog ...chiar nu suporta comparatie cele doua masini.
Tarabostes
Dupa revizia de 30k am remarcat ca masina se misca simtitor mai bine, la accelerare ma refer. Alaturi de ulei si filtre am schimbat si bujiile si intamplator cu o zi inainte si benzina. In mod obisnuit puneam Lukoil iar acum am pus MOL, ambele de 95, cea de la MOL EURO 4 ( din ce scrie pe la pompe).
De unde sa fie imbunatatirea? Nu cred ca de la benzina, pt ca am mai pus si benzina mai buna si nu mi s-a parut altfel.
Arheopterix
Azi am patit ceva;
Veneam acasa de la cumparaturi.
Cum e cald rau,bag perisabilile intr-un frigider de masina.
La un moment se opreste aerul conditionat.Adica becul verde de pe buton se stinge si nu mai baga rece.
Ma panichez si apas pe el de cateva ori,si porneste din nou.
Ptr orice eventualitate ,am scos din lacasul brichetei cablulk frigiderului.
Are idee cineva daca a avut legatura cu frigiderul?
Sau un contact?
Am mai mers cateva ore cu ea si nu a amai aparut problema.
Tarabostes
pai nu vad ce legatura directa ar fi intre instalatia de AC si cea electrica?
ar putea calc masinii sa taie AC-ul daca apare un consum mare de curent? ca in cazul atingerii unei turatii ridicate? ( nu stiu daca asta se intampla la Almera, dar la altele asa am auzit/citit)
dan28486
QUOTE(Tarabostes)
Dupa revizia de 30k am remarcat ca masina se misca simtitor mai bine, la accelerare ma refer. Alaturi de ulei si filtre am schimbat si bujiile si intamplator cu o zi inainte si benzina. In mod obisnuit puneam Lukoil iar acum am pus MOL, ambele de 95, cea de la MOL EURO 4 ( din ce scrie pe la pompe).
De unde sa fie imbunatatirea? Nu cred ca de la benzina, pt ca am mai pus si benzina mai buna si nu mi s-a parut altfel.

Mda, cam multe necunoscute asa deodata ... eu am simtit acelasi lucru doar la schimbarea benzinei ... MOL cu OMV ... acum 1 an si de atunci doar cu OMV merg (Timisoara).
Cat te-a costat revizia?
Adrian110187
Am resetat datele la zero privind consumul mediu de combustibil, distanta parcursa,timpul calatoriei,viteza medie ... toate s-au afisat pe ecran din momentul acela...mai putin consumul. Am asteptat sa fac suta de kilometri ca ma gandeam ca-mi va apare pe ecran si numarul de litri consumati la suta de KM...dar nimic. Am mai butonat eu ce am mai butonat ...am citit si in cartea masinii...nu reusesc sa fac sa-mi apara din nou consumul pe calculator. Se incapatineaza sa-mi arate doua liniute l/100KM si atat. Eh...sper sa nu radeti ...dar asa e dupa ce treci de la Dacie ..direct la Nissan ..iti cam prinzi urechile. Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa resetez inca o data toate datele? blush.gif
Tarabostes
@dan
640 RON - fara placute de frana ( am detaliat la un moment dat) ar fi trebuit sa schimb filtrul singur faceam o economie de 50RON lejer, data viitoare nu se mai intampla
Adrian110187
:angel: Gata am rezolvat ! :angel: ...am tot resetat pana a mers ..
dan28486
QUOTE(Tarabostes)
@dan
640 RON - fara placute de frana ( am detaliat la un moment dat) ar fi trebuit sa schimb filtrul singur faceam o economie de 50RON lejer, data viitoare nu se mai intampla


Am scris pe topicul de revizie Almera ce si cum ... oricum pe mine m-a costat in total cam 190 RON
Adrian110187
As avea unele nelamuriri in ceea ce priveste CASCO ...

Maine montez alarma pe masina si va urma sa merg sa-i fac asigurarea CASCO. Habarnist cum sunt ...tanti de la BCR unde am facut asigurarea obligatorie mi-a facut capul mare si a fost foarte convingatoare sa-mi fac CASCO la ei. Mi s-a parut o suma acceptabila pe an cuprinzand absolut tot felul de daune, vandalism , furt etc. Acum va intreb:

1. Cum se procedeaza? Trebuie sa sun cumva la Nissan sa intreb daca ei lucreaza cu BCR?
2. Ce ziceti de BCR ...oare sunt buni platitori in cazul (Doamne fereste !) unui eveniment nefericit?

Astept cu mare interes parerile voastre sau alte sugestii. Vad ca toata lumea zice de Allianz...in schimb acolo e ceva mai scump.
Tarabostes
asta ar fi un prim pas, vezi daca service-ul lucreaza cu acest asigurator.
@dan, garantia ma tine de service-ul nissan, altfel iesi mult mai ieftin
Random
QUOTE(Adrian110187)
As avea unele nelamuriri in ceea ce priveste CASCO


Pai conditia primara ar fi ca service-ul Nissan sa lucreze cu societatea de asigurari respectiva. Ei oricum lucreaza cu toate, dar unele platesc mai greu si in caz de un accident ceva o sa trebuiasca sa umblii tu dupa asiguratori ca sa plateasca(confirmari de plata) ca sa-ti poti ridica masina din service.
A doua conditie ar fi sa-i gasesti pe cei mai ieftini, dar ATENTIE: citeste FOARTE ATENT contractul de CASCO, mai ales randurile scrise cu font mic.

Eu de exemplu era sa raman cu "buza umflata" cand, dupa o furtuna, mi-a cazut clei din pomul sub care era parcata masina. Cleiul a atacat vopseaua in mai multe locuri pana la tabla, am fost la "o societate de asigurari" si mi s-a spus:"la noi e o clauza scrisa in contract/polita si noi nu acoperim daune provocate in urma unei actiuni chimice sau a actiunii solventilor de orice natura si orice fel, etc"

In concluzie, orice societate ai alege, citeste cu atentie TOT contractul inainte sa dai banii.
Random
De fapt, cred ca toate socitatile de asigurari au cam aceleasi clauze, diferentele ar consta in zgarcenia cu care ar schimba sau inlocui piesele in cazul unui accident.
Adrian110187
Pana la urma am facut la BCR, aveam recomandarea de la un amic dar am fost si la AlianzTiriac si acolo era mult mai scump. Am facut full casco fara nici un fel de fransiza(0% la avarie partiala, furt total, avarie totala si altele). Baiatul a fost dragut(normal asta e meseria lui)si a raspuns la toate intrebarile mele(si nu au fost putine). Am citit tot ce scria pe spate(conditii si clauze) si sunt unele semne de intrebare dar cred ca peste tot este la fel(nu cred sa difere prea mult de la firma la firma).

Sper sa nu fie cazul sa aflu cum lucreaza cu service-ul dar oricum o sa revin cu amanunte....daca doamne fereste......

Ai zis ca erai sa ramai cu buza umflata? Ce s-a intamplat pana la urma? Ti-au platit? Despre ce firma este vb daca nu este secret?


si acum un offtopic

In seara asta am fost cu un amic sa ma dea cu o Lancia Thema cu motor de Delta Integrale 1995cmc, 16v, 205cp, viteza maxima 240km/h dar mai sare uneori peste recomandari:)...0-100km/h: 7.2 sec, un monstru de 1800 kg:). In oras nu i-a dat decat 150 in vit 3 cam la 5k ture, s-a suparat pe un bwm si l-a lasat sa pape praf:)....Nu am mai trait asa senzatie, te baga cu totul in scaun, te face sa te tii de cotiera si sa nu mai zici nimik(si nu este frica, este senzatia de admiratie ca exista asa ceva)
Dupa ce l-am saltat si pe fratemiu(de...doar nu puteam sa nu il sochez si pe el)am fost pe cheiul dambovitei unde i-a dat cam 220 si mai putea linistit dar nu mai era loc. Nu m-am riscat sa o conduc, am zis sa-l las pe fratemiu si atunci cand s-o dat jos ii puteai citi in ochi admiratia. Ce pot sa spun decat ca la noapte sigur o sa am un vis frumos:)....Deabia astept urmatoarea plimbare(undeva pe autostrada), deoarece am inteles ca incepe sa traga cu adevarat abia de la 4k ture in sus:)......sa te bagi in spatele unui bmw , sa se uite in oglinda, sa faca ochii mari si sa se dea la o parte sa nu te urci pe el:)

ma scuzati de offtopic dar inca simt adrenalina si senzatia:)
daniel87017
Adrian110187 ai afirmat la un moment dat:
QUOTE
Almera berlina chiar sunt masini scumpe la vedere...rar vad cate una pe strada...de aceea nici inainte nu-mi era foarte cunoscuta

Eu am venit de o saptamana de la greci. Am intrat la ei aproape de granita cu turcii, apoi am stat o saptamana pe insula Thassos si in ultimile doua zile am stat in Salonic. A fost prima mea iesire in vest.
Pe langa faptul ca nu am cuvinte superlative sa caracterizez o tara si pe oamenii care nu au cunoscut comunismul, pe langa aspectul ca a fost superb la pret de Mamaia, mai vreau sa apun ceva:
Puzderie de Almere, Primere, Micra! Nu exagerez! In general japonezele si coreana Kia sunt la putere acolo. Sunt si nemtesti dar mi s-au parut ca multe modele vechi si ceva italiene si frantuzesti, dar putine.
Toyota, Mitsibishi, Nissan, Suzuki, Honda plus Kiaa fac legea la greci. Asta spune multe...
Pe modelele Almera am vazut ca scria Comfort si Performance. Sper sa nu ma insele memoria.
Nu am rezistat la un supermarket si pe un almerist cu numar de Ungaria l-am intrebat ce are de zis de masina lui. De fapt ni le-am laudat reciproc intr-un final.
Asa ca stai linistit. Faptul ca nu le zaresti pe la noi e de fapt o anormalitate normala intr-o tara (inca) bolnava.
S-a comportat excelent masina la drum. Consum pe autostrada, centrul Salonicului, AC pornit, in jurul lui 7 litri la suta.
Sper ca nu am plictisit pe nimeni. Mai revin!
Adrian110187
Va propun sa puneti poze cu Almerutzele din dotare. Tare mi-ar placea sa-i vad surioarele si asa scumpe la vedere , dupa cum s-a discutat pe aici.

Pentru cei care nu stiu sa posteze poze de pe un server extern ...va faceti un cont pe photobucket.com de exemplu , uploadati pozele care sa nu aiba mai mult de 600 pixeli pe latura cea mare ca sa nu deformam marimea paginii de forum , apoi copiati direct aici ultima adresa , a patra cea cu IMG CODE si va aparea poza postata.

Si sa dau tonul tongue.gif nu-i asa :

Nissan Almera Acenta-sedan 1,5 din 2003, 52k Km ,98 CP



Ciprian111306
Va salut Almeristilor
Eu am o Almera din 2004 am facut 44.000km si sunt foarte incantat de ea
Singura problema care am avut-o cu ea a fost pompa de servodirectie care a trebuit schimbata la 11.000km....in rest aceleasi probleme care le are almera: senzorul de la airbag si niste greierasi
Adrian110187 sa o stapanesti sanatos la cati mai multi km cu ea.
Adrian110187
Multumesc la fel Ciprian ..si hai cu poze ca nu te credem ! biggrin.gif
Adrian110187
...vreau si eu sa vad ce jante aveti la Almerele voastre sau alte imbunatatiri...la mine jantele si cauciucurile sunt urmatoarele pe lista de cumparaturi...

Ce cauciucuri ma sfatuiti sa achizitionez? Ce firma ? Am citit ca ingreuneaza masina jantele de 17...astept cu interes pareri ..actualele sunt de 15...capacele originale de Nissan furate. blush.gif
Ciprian111306
QUOTE(Adrian110187)
Multumesc la fel Ciprian ..si hai cu poze ca nu te credem ! biggrin.gif

foarte curand o sa pun si niste poze cu "almeruta" mea biggrin.gif
Tarabostes
As vrea sa imi schimb toba de esapament, sau macar partea finala, vizibila, a acesteia. Am vazut in grecia cateva almere cu tevi de esapament mai sport si aratau foarte misto. Cine are o sugestie?
Am cautat cate ceva pe net dar nu am dat de mare lucru.
florin82813
Salutare fratilor.Eu sint ala carte a intrebat de firmele care pun reclame pe masini.Am cerut un contract sa vad cum suna, si suna intradevar bine pentru ei, adica beneficiarul sau clientul are trei pagini de obligatii iar firme doua rinduri.Mi-am luat gindul de la a cistiga o gramada de euroi pe degeaba.Vreau sa va intreb daca si la voi scirtiie usile spate, ca la Almera mea scirtiie ingrozitor, si cind le deschid si cind le inchid, mi-e rusine la servici, in parcarea Prefecturii sa deschid usa.Ce sa fac cu ele sa nu mai scirtiie?
Random
QUOTE(florin82813)
Vreau sa va intreb daca si la voi scirtiie usile spate, ca la Almera mea scirtiie ingrozitor, si cind le deschid si cind le inchid, mi-e rusine la servici, in parcarea Prefecturii sa deschid usa.Ce sa fac cu ele sa nu mai scirtiie?


Salut. Au scartait, acum nu mai scartaie. Cauta WD-40(merge si alt lubrifiant dar eu cu asta am dat si nu mai am probleme) la orice magazin de piese auto sau supermarket-uri si spray-eaza chestia aia de plastic care intra/iese din usa. Poti sa spray-ezi si balamalele, preventiv. Spray-ul are si un tubulet de plastic ca sa poti ghida jet-ul fara sa spoiesti tot. Pe unde intra chestia aia de plastic in usa poti sa introduci tubuletu' ca sa spray-ezi si in interiorul usi. Spor la uns.
AlexRe
Revin cu o rugaminte la voi. Cine ma poate ajuta cu " Owner`s manual ", acela care se livreaza odata cu masina pentru o Almera N15 ?
Multumesc anticipat,

Cu stima,
Adrian110187
Primul drum lung cu Almeruta : Bucuresti -Bacau-Bucuresti ...cat ne-am mai plimbat pe acolo ..in total cam 700 Km. In primul rand am vazut foarteee multe Almere in Bacau , probabil din cauza ca orasul e mai mic , n-am idee...toate culorile, sedan , hatchuri ori modele mai vechi. In Bucuresti merg destul de des in diverse zone si nu am vazut atatea cate am vazut in 7 zile in Bacau.

Masina s-a comportat foarte bine , bineinteles am incaltat-o si cu cauciucuri noi inainte de plecare... si am sesizat diferenta intre cele noi si cele vechi dupa felul cum se simtea masina pe sosea. La intoacere am avut si noi un tantar in bord, nu pot sa-i spun greiere ca nu 'canta' prea frumos smile.gif...doar un bazait suparator...deh ..am dat si noi muzica mai tare:)... Faza comica a fost cand am sesizat ca-mi curge un lichid de undeva de sub masina ... si cum prima data m-am gandit la ce-i mai rau si ca ar putea fi antigelul...s-a dovedit in final a fi apa de la aerul conditionat. blush.gif Am mers tot drumul cu A/C pornit si mi-a aratat cel mai putin pe computerul de bord 7.1 L . Faza cea mai nasoala e ca cineva mai corpolent si mai fara bagare de seama mi-a rupt manerul de la portiera din spate...cum a reusit nu stiu ..cert e ca mi l-a dat ..in mana smile.gif)...cika ia vezi lipeste-l la loc. :angel: whistling.gif O sa merg la Nissan in service pentru ca mi s-a rupt o lamela de plastic ...cred ca va trebui inlocuit cu totul...sistemul electric nu are nici o problema doar carcasa de plastic. Masina a condus-o tot neamul nevestei si a facut impresie foarte buna ...un unchi mai in gluma mai in serios tot insista sa i-o vand lui. Toata lumea incantata de ditamai portbagajul si cum ne-am nimerit la un parastas ne-am facut super treaba cu ea. :help:
AlexRe
Saptamana trecuta am reusit sa ma intalnescu cu Almera mea. Este din 1998, motor 1.4 si 172k km, model sedan. Masina a apartinut celor de la Vodafone Romania si a fost folosita in conditii destul de bune. We acesta a fost primul drum mai lung cu ea, Ploiesti - Brasov, iar la intoarcere am venit pe Cheia. Primele impresii sunt foarte bune, masina se comporta excelent, are demaraj bun mai ales peste 3000 rot/min. Inca nu sunt obisnuit sa schimb la 3000 sau mai sus, dar ma obisnuiesc repede smile.gif.
Pe centura brasovului i-am dat 150km/h si se comporta excelent smile.gif
Singurele probleme intampinate: aer conditionat total nefunctional ( compresor aproape distrus, nu a fost etansat si a intrat mizerie in el si rezervor freon lipsa ), trebuie sa schimb farurile deoarece unul are o gaurica de la o piatra de pe sosea si mai trebuie inlocuite filtrul de aer si cel de polen.
Probabil din cauza filtrului de aer imbaxit consuma destul de mult in oras, dar in afara, consumul este excelent. Inca nu am stabilit cu certitudine, dar este in curs de rezolvare smile.gif
Asa ca trebuie sa imi fac rost de una alta din dezmembrari ca o aranzej pe gustul meu.
Pozele o sa urmeze in cel mai scurt timp smile.gif

Cu stima,
AlexRe
Imi cer scuze ca am postat de 2 ori, am avut o eroare la net.
Cu stima,
Adrian110187
AlexRe :wave: Welcome to the club ! :wave: clubul Almeristilor desigur... ma bucur sa aflu ca masina asta la 172k km si la 'varsta 'ei primeste un excelent ! ...mai ramane sa o pui la punct cu tot ce-i trebuie pe ea si iti urez sa fii multumit de ea mult timp de acum in colo. beer.gif Brrrm -brrrm !
AlexRe
Multumesc Adrian! arigato.gif
Chiar vorbeam cu un prieten in Brasov zilele trecute, care si-a cumparat un mondeo de prin 2002-03 cu mai putini km ca Almera si zicea ca nu merge asa bine si pt varsta ei si trecutul ei, Almera se comporta mult mai bine. Asa ca beer.gif ( iti dai seama ce bine m-am simtit biggrin.gif )
Stie cineva la N15 cati litri de ulei imi intra in motor si cati in cutie ?
Cu stima,

Later edit:
Am revenit cu poze :

si
AlexRe
Azi a facut 173k, i-am facut cadou un schimb de ulei smile.gif urmeaza cel de la cutie!
Cu stima,
Adrian110187
Bravo ..ne vedem in trafic ...chiar daca pe la Brasov ..
AlexRe
QUOTE(Adrian110187)
Bravo ..ne vedem in trafic ...chiar daca pe la Brasov ..

Sau pe la Ploiesti wink.gif
AlexRe
Azi am schimbat uleiul de la cutia de viteze. Ma declar fericit deoarece am scapat de momentul in care introduceam in vit I sau marsalier imi agata si din cand in cand scotea niste sunete neplacute.
Acum merge foarte usor, fin si nu mai agata deloc.
Cu stima,
AlexRe
Stie cineva dezmembrari de Nissan de unde pot sa imi cumpar un compresor de A/C la pret rezonabil?
Multumesc frumos,
Cu stima,
Arheopterix
M-am intors din tara castravetilor.
Am facut un drum total de 920 km,inclusiv traversarea bucurestiului de 2 ori )sambata si duminica cei drept...).
Am consumat 60 litri benzina.
Mers civilizat,nu am depasit 140 pe ceas.
Multe portiuni am mers in a 2-a si a 3-a.
A/C mai tot timpul.
La intoarcere, la cca 80 km de granita,ploaie totrentiala si de atunci A/.c inchis.
Nu am vazut decat 2 Almera la vecini.
Si un Tino monovolum taxi la hotel.
In schimb destule Quaskai.
florin82813
Salutare almeristi.Voiam sa va intreb daca noi avem pe masini ESP, ca am vazut ca avem pe bord trecut asa ceva.Sa aveti o zi buna
florin82813
Scuze, tot eu.Voiam sa il Intreb pe Suciu cum si-a pus usile alea misto pe masina, trebuie schimbate numai balamalele?Cit te-a costat?
Arheopterix
QUOTE(florin82813)
Salutare almeristi.Voiam sa va intreb daca noi avem pe masini ESP, ca am vazut ca avem pe bord trecut asa ceva.Sa aveti o zi buna

Din cate stiu,nu s-au vandut Almere cu ESP in Rom.
AlexRe
Din cate stiu eu nu am ESP pe N15.
Cu stima,
Luca73291
Nu este ESP pe Almerele noastre; Suciu nu mai are Almera, a dat-o prin Bucuresti; (acum forjeaza fericit un Civic TypeR ); la usile alea stiu ca s-a chinuit mult (trebuiau modificari si in aripi)
florin82813
Inseamna ca ne-au pus borduri de la alte modele care au si esp.Nu imi mai functioneaza beculetul ala care se aprinde la bord cind aprind farurile.Oare sa merg acuma la service sau sa mai stau o luna pina la prima revizie?Voi ce ziceti, e bai mare?Va mai intreb ceva:Voi nu aveti probleme cu mersul noaptea cu faza scurta?La mine sint farurile foarte puternice si toata lumea ma semnalizeaza crezind ca merg cu faza lunga.Pina ieri ma gindeam ca daca nu le convine sa isi cumpere nissan, dar ieri, dupa o faza din asta, unul cu o Dacie s-a suparat negativ si cind a fost linga mine a virat brusc spre mine, cred ca au lipsit 5 centimetri sa dea in mine.De atunci parca nu mai gindesc asa.M-am speriat de era sa mor.
Arheopterix
Poate farurile sunt dereglate din butonull de pe bord,sau mergi din greseala cu luminile de ceata aprinse.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.