No SSO cookie

Utile

  • Utile · 20 Octombrie 2011 · Comentarii (1) · Imagini (2) ·

    Istoria Audi 1920-1950

    Din momentul in care Tratatul de la Versailles a pus capat Primului Razboi Mondial, industria germana de automobile si-a schimbat tinta, de la productia de vehicule militare, la cea de vehicule comerciale pentru populatia civila. In ciuda problemelor economice post belice., era clar ca industria auto va inflori, iar intre 1924 si 1928 numar de masini din Germania a crescut de la 420.000 la 1.200.000. Masina a devenit din ce in ce mai populara si mai accesibila.

    Detalii
  • Imagini (0) Comentarii (0) Posteaza pe:

    Scrie cele mai citite articole despre masini

    Scrie cele mai citite articole despre masini Lead: Poti identifica un Mercedes C63 AMG de la 100 de metri distanta? Sunetul motorului unui Corvette LS7 inseamna muzica pentru urechile tale? Ai prefera sa mergi pe jos decat sa conduci o Honda Ridgeline? Atunci ar trebui sa scrii articole auto pentru noi!

    Detalii
  • Utile · 16 Octombrie 2011 · Comentarii (1) · Imagini (0) ·

    Cum sa verifici uleiul masinii

    Masina reprezinta o investitie buna, insa responsabilitatea de a avea grija de una consuma timp. Pentru majoritatea americanilor, intretinerea masinii se rezuma la ducerea acesteia la un centru specializat destinat inspectiilor.

    Detalii
  • Utile · 16 Octombrie 2011 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Istoria Suzuki 1950-1970

    In octombrie 1955 au fost lansate modelele Suzulight SS – un sedan cu 2 usi, Suzulight SD (wagon cu 2 usi), Suzulight SL (sedan cu 3 usi) si Suzulight SP (pick-up) ca primele modele Suzuki cu patru roti. Ampatamentul era de 200 cm, lungimea de 299 cm, motorul de 359 cc, racit cu aer, in doi timpi si tractiune fata. Pana in mai 1957, Susuki s-a concentrat pe productia de masa a modelului SL, care a fost privit ca un model de tip comercial. Acesta a fost redenumit Suzulight SF in ianuarie 1958 si a primit un motor mai mare, de 360cc.

    Detalii
  • Utile · 14 Octombrie 2011 · Comentarii (1) · Imagini (0) ·

    Cum sa iti lustruiesti masina

    Masini.ro iti ofera cateva sfaturi legate de procesul de lustruire al masinii tale

    Detalii
  • Utile · 14 Octombrie 2011 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Cum sa redresezi bateria unei masini

    Afla cum poti redresa bateria masinii tale prin intermediul unor tehnici propuse de noi

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1635 :: 17.96MB