No SSO cookie

Utile

  • Utile · 17 Noiembrie 2011 · Comentarii (4) · Imagini (0) ·

    Intretinerea vopselei masinii

    Candva un lux, astazi masina a devenit nu doar o necesitate ci si un prieten de nadejde. Traim in secolul vitezei, iar stressul si agitatia cotidiana se pot resimti si atunci cand ne aflam la volan.

    Detalii
  • Utile · 09 Noiembrie 2011 · Comentarii (3) · Imagini (0) ·

    Asigurarea Casco IAC

    Asigurarea Casco este necesara, dar nu obligatorie, a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului. Probabil este si motivul pentru care multi dintre posesorii de autoturisme „omit“ sa o incheie. De obicei, asigurarea Casco se incheie numai pentru masinile cu varste intre 0 si 8 ani. Sunt si firme care ofera o astfel de asigurare si pentru vehiculele de pana la 12 ani, dar si celor de colectie. Politele casco asigura doar autoturismele inmatriculate legal in Romania.

    Detalii
  • Utile · 02 Noiembrie 2011 · Comentarii (3) · Imagini (0) ·

    Anvelopele de iarna si interesele parlamentarilor

    Incepand cu data de 01 noiembrie, marti, a intrat in vigoare noua lege data de parlamentarii nostrii “dragi” prin care ne obliga sa ne echipam  masinile cu cauciucuri corespunzatoare de iarna.Asadar Legea nr. 161/2011 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 5/2011, care impune obligativitatea echiparii autoturismelor cu anvelope de iarna in sezonul rece, precizeaza care sunt caracteristicile pentru care gumele de iarna sunt acceptate de catre Autoritatea Rutiera Romana.

    Detalii
  • Utile · 31 Octombrie 2011 · Comentarii (4) · Imagini (0) ·

    Importanta verificarii uleiului

    Verificarea periodica a uleiului la autoturisme, poate sa ne ajute In trafic. Aceasta fiind o sarcina esentiala a procesului de Intretinere a masinii. Daca nivelul nivelul de ulei nu este cel corespunzator, motorul dvs. este supus unui stres nedorit si poate fi serios afectat. In general acest lucru se Intampla atunci cand nu te astepti si te pune Intr-o situatie destul de enervanta. Este recomandat sa verificati uleiul la fiecare 1000 de km sau, sa fiti linistiti, Inainte de un drum lung.

    Detalii
  • Utile · 31 Octombrie 2011 · Comentarii (3) · Imagini (0) ·

    Suntem implicati intr-un accident minor. Ce acte nu trebuie sa lipseasca?

    Vedeti ce acte trebuie sa aveti la voi in cazul in care sunteti implicati intr-un accident minor. Desigur, aceste acte trebuie sa le aveti asupra voastra tot timpul.

    Detalii
  • Utile · 27 Octombrie 2011 · Comentarii (5) · Imagini (0) ·

    Cum trebuie redresata bateria unei masini

    Bateria auto este un element esential pentru confortul calatoriilor noastre. De calitatea ei depinde punctualitatea noastra, dar si buna dispozitie si siguranta.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0896 :: 17.96MB