No SSO cookie
Conducerea Volkswagen se gîndeste la fabrica în Rusia
Noutati-auto

Volkswagen AG a anunţat joi că are în intenţie construirea unei capacităţi de producţie în Rusia, şi ar putea lua o decizie în acest sens în următoarele câteva luni, se arată în Automotive News.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

Nou showroom Volkswagen în Pitesti
Noutati-auto

Oraşul Piteşti are un nou dealer care reprezintă marca Volkswagen, prin firma Euro Tehno Group, care a deschis un showroom reprezentând această marcă în urmă cu o săptămână.

Imagini (0) Data: 1 October 2003 Comentarii (1)

Volkswagen doreste sa lanseze un concurent pentru BMW Seria 5
Noutati-auto

Volkswagen intenţionează să lanseze un model concurent al noului lansat BMW Seria 5, poziţionat ca segment de piaţă între următoarea generaţie a lui VW Passat şi Phaeton, informează Automotive News Europe (ANE).

Imagini (0) Data: 30 July 2003 Comentarii (0)

Volkswagen a lansat pe piata româneasca noua generatie de utilitare Transporter si Multivan
Noutati-auto

Volkswagen Transporter şi Multivan sunt ultimele modele de vehicule comerciale ale companiei germane lansate, joi, pe piaţa autohtonă, de importatorul Porsche România.

Imagini (0) Data: 17 July 2003 Comentarii (0)

Ilie Nastase este noua imagine a Volkswagen în România
Noutati-auto

Reprezentanţa Volkswagen pe piaţa autohtonă, Porsche Romania, şi Ilie Năstase au semnat, luni, un parteneriat, prin care fostul tenisman român îşi va aduce contribuţia la imaginea companiei.

Imagini (0) Data: 7 July 2003 Comentarii (0)

Volkswagen va produce masini în Ucraina
Noutati-auto

Constructorul german Volkswagen a anunţat, joi, că, în această vară, va începe producţia de automobile în Ucraina, strategia sa urmărind dublarea vânzărilor pe această piaţă, informează Automotive News.

Imagini (0) Data: 11 April 2003 Comentarii (0)

Volkswagen Touareg - autoturismul allround - s-a lansat si in Romania
Noutati-auto

"Cavalerul Desertului", modelul Tuareg de la Volkswagen, este acum disponibil si pe piata romaneasca, lansarea sa oficiala avind loc in aceasta saptamina, chiar daca vinzarile acestuia incepusera cu mai multe saptamini inainte.

Imagini (0) Data: 26 February 2003 Comentarii (0)

Vinzarile Volkswagen au scazut in 2002
Noutati-auto

Vinzarile Volkswagen AG, cel mai mare producator european de automobile, au scazut in anul care tocmai s-a incheiat, cu 1,9%, pina la 4,98 milioane de unitati, previziunile raminind inca incerte pentru acest an, informeaza auto.com.

Imagini (0) Data: 6 January 2003 Comentarii (0)

Volkswagen intentioneaza sa investeasca 33.3 mld euro
Noutati-auto

Investitiile producatorului auto Volkswagen ar putea ajunge la 33.3 miliarde de euro in urmatorii cinci ani, principalele obiective fiind modernizarea si imbogatirea gamei de produse, constructorul avind intentia de a atinge si alte segmente de piata, informeaza autoactu.com.

Imagini (0) Data: 18 November 2002 Comentarii (0)

Škoda Auto, Audi si Volkswagen devin parteneri ai summit-ului NATO de la Praga
Noutati-auto

Companiile Škoda Auto si “Import Volkswagen Group”, parteneri oficiali ai summit-ului NATO ce va avea loc la Praga, vor pune la dispozitia oficialitatilor mai mult de 300 autovehicule, care sa asigure serviciile de transport cu ocazia evenimentului. In total, 321 de autovehicule vor asigura transportul pentru organizatorii si participantii intilnirii de virf a Aliatilor de la Praga.

Imagini (0) Data: 24 October 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0719 :: 15.3MB