No SSO cookie
Porsche AG nu a decis inca daca isi va majora participatia la Volkswagen
Noutati-auto

Porsche AG nu a luat nicio decizie in privinta unei eventuale majorari a participatiei pe care o detine la compania Volkswagen, a declarat directorul general al Porsche AG, Wendelin Wiedeking.

Imagini (0) Data: 23 November 2007 Comentarii (0)

Volkswagen a renuntat la discutiile cu Proton
Noutati-auto

Grupul auto german Volkswagen, cel mai mare constructor auto din Europa, a anuntat marti ca a incheiat discutiile cu guvernul malaezian in vederea unui parteneriat cu constructorul auto local Proton Holdings.

Imagini (0) Data: 21 November 2007 Comentarii (0)

Volkswagen va investi 29 miliarde euro in urmatorii trei ani
Noutati-auto

Consiliul de supraveghere al grupului auto german Volkswagen AG, cel mai mare constructor auto european, a probat vineri un plan de investitii de 28,9 miliarde euro pentru perioada 2008-2010, in crestere cu 17 procente fata de suma de 24,7 miliarde euro alocata pentru investitii in perioada 2007-2009.

Imagini (0) Data: 20 November 2007 Comentarii (0)

Vanzarile Volkswagen in Romania au crescut cu peste 60 la suta
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule Volkswagen in Romania s-au cifrat la 18.532 de unitati in primele 10 luni ale anului 2007, in crestere cu 60,4 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut (11.554 unitati), informeaza importatorul Porsche Romania.

Imagini (0) Data: 20 November 2007 Comentarii (0)

Volkswagen retrage de pe piata 2.400 modele Passat fabricate in China
Noutati-auto

Compania mixta pe care o detine grupul auto german Volkswagen AG in Shanghai a anuntat retragerea de pe piata, in aceasta saptamana, a 2.400 de autovehicule model Passat din cauza unor probleme aparute la inchiderea centralizata, a anuntat, vineri, autoritatea de protectie a consumatorilor din China, transmite AP.

Imagini (0) Data: 19 November 2007 Comentarii (0)

Profitul Volkswagen Autovehicule Comerciale s-a dublat, la noua luni
Noutati-auto

Divizia de Autovehicule Comerciale a grupului Volkswagen a inregistrat un profit operational de 148 milioane euro in primele noua luni ale anului, dublu fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al Porsche Romania, importatorul marcii pe piata autohtona.

Imagini (0) Data: 12 November 2007 Comentarii (0)

Volkswagen Caddy Maxi lansat la RAI Amsterdam
Noutati-auto

Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat la Amsterdam, in cadrul celei mai grandioase expozitii de vehicule comerciale, „European Road Transport Show", variantele utilitare ale noului Caddy Maxi.

Imagini (0) Data: 2 November 2007 Comentarii (0)

Volkswagen la SIAB 2007
Noutati-auto

Anul acesta Volkswagen a fost prezent la Salonul International de Automobile Bucuresti cu un stand generos, prezentand publicului vizitator nu mai putin de 20 de modele.

Imagini (4) Data: 2 November 2007 Comentarii (0)

Legea Volkswagen este ilegala
Noutati-auto

Curtea Europeana de Justitie a decis, marti, ca legea germana care protejeaza constructorul auto Volkswagen AG de o eventuala preluare de catre investitori straini, cunoscuta sub denumirea 'Legea Volkswagen', este ilegala.

Imagini (0) Data: 24 October 2007 Comentarii (0)

Vanzarile Volkswagen in SUA au scazut cu aproape 6 la suta in septembrie
Noutati-auto

Vanzarile Volkswagen au scazut cu 5,9 la suta, in Statele Unite ale Americii, in septembrie, in timp ce vanzarile marcii sale Audi au ramas la acelasi nivel.

Imagini (0) Data: 8 October 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1095 :: 15.4MB