No SSO cookie

Volkswagen intentioneaza sa investeasca 33.3 mld euro

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen intentioneaza sa investeasca 33.3 mld euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Investitiile producatorului auto Volkswagen ar putea ajunge la 33.3 miliarde de euro in urmatorii cinci ani, principalele obiective fiind modernizarea si imbogatirea gamei de produse, constructorul avind intentia de a atinge si alte segmente de piata, informeaza autoactu.com.

 
 
[poza1s] Planurile Volkswagen se indreapta catre crearea unui model de autovehicul MPV (multi-purpose vehicle - minivan) bazat pe viitorul model Mark Five Golf, alaturi de producerea unor noi generatii de motoare cu un consum mai redus, precum si a unor cutii de viteze mai performante.
Constructorul german mai are in plan modernizarea si extinderea liniilor de fabricatie, o prioritate fiind liniile de presaj, asamblare si vopsitorie, pentru ajustarea calitatii. O alta directie in care se vor indrepta eforturile financiare ale companiei vor fi serviciile de asigurare, distributie a pieselor de schimb si tehnologia IT.
Volkswagen precizeaza ca strategia viitoarelor investitii prevede continuarea dezvoltarii capacitatilor de productie din Germania, care vor atrage cea mai mare parte a resurselor financiare, de circa 60%, in vreme ce locatiile externe vor beneficia de resurse mai restrinse.
O suma de 2,9 miliarde de euro va fi investita in China, unde producatorul german va produce, in parteneriat cu o companie locala, noi modele destinate pietei asiatice.
Rezultatul final al acestor plasamente de capital este atingerea unui target de vinzari de 6 milioane de modele anual, rezultat care va mentine compania Volkswagen intre primii mari producatori de autovehicule la nivel mondial.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1981 :: 22.12MB