No SSO cookie
Volkswagen - primul in Europa
Prezentari

Volkswagen a revenit pe prima pozitie in Europa, inregistrand cel mai mare numar de unitati livrate in 2005. “Volkswagen este o marca puternica. Acum culegem roadele ofensivei noastre de modele”, a explicat Dr Wolfgang Bernhard, Presedintele Consiliului de Administratie al marcii Volkswagen. “Noile noastre modelele au fost primite cu entuziasm in intreaga Europa. Aceasta ne confera un avantaj pentru anul care urmeaza“, a continuat Brenhard.

Imagini (0) Data: 24 January 2006 Comentarii (0)

Volkswagen Passat dispune de o noua motorizare
Noutati-auto

Volkswagen Passat dispune de un nou motor FSI cu 6 cilindri, 3,2l cilindree, 250 CP, cutie DSG şi tracţiune integrală (4MOTION).

Imagini (0) Data: 7 December 2005 Comentarii (0)

Aniversare Volkswagen Golf cu numarul 24.000.0000
Noutati-auto

Povestea de succes a modelului a început în 1974. În 2002, producţia gamei Golf a depăşit-o pe cea a legendarului Beetle, astfel că s-a stabilit un nou record în cadrul mărcii Volkswagen.

Imagini (0) Data: 2 December 2005 Comentarii (0)

Skoda Auto a fabricat 5.000.000 de autovehicule de la preluarea de catre Volkswagen Group
Noutati-auto

Skoda Auto a fabricat 5.000.000 de autovehicule din 1991 când compania a fost preluata de Volkswagen Group. Autovehiculul cu numarul 5.000.000, iesit de pe linia de productie de la Mladá Boleslav la inceputul lunii noiembrie, este un model Skoda Octavia Ambiente nou, propulsat de un motor pe benzina 1.6 MPI/75 kW.

Imagini (0) Data: 4 November 2005 Comentarii (0)

Porsche considera ca a salvat Volkswagen de la o preluare ostila
Noutati-auto

Achizitionarea unui pachet de actiuni Volkswagen de catre Porsche a preintampinat preluarea ostila a celui de-al patrulea producator mondial de autovehicule, a afirmat directorul executiv al Porsche, Wendelin Wiedeking.

Imagini (0) Data: 3 November 2005 Comentarii (0)

Eos este numele noului Volkswagen Cabriolet-Coupe
Noutati-auto

Wolfsburg, 8 septembrie 2005. EOS este numele ales de Volkswagen pentru cea mai recentă creaţie a uzinei, un cabriolet-coupé veritabil.

Imagini (0) Data: 8 September 2005 Comentarii (0)

Concept de tuning special pentru Volkswagen Golf
Concepte

Cursanţii la Volkswagen Coaching GmbH au realizat un tuning special pentru două modele Golf, pe care le-au transformat în două superbe concepte. Versiunile modificate pot fi admirate la Berlin şi Wolfsburg. Automobilele se remarcă şi prin vopseaua specială - portocaliu şi galben, nuanţe care în mod normal sunt amprenta exclusivă a bolizilor Lamborghini, marca super-sportivă a grupului.

Imagini (0) Data: 14 July 2005 Comentarii (1)

5 stele la siguranta pentru noul Volkswagen Passat
Noutati-auto

În urma testului de impact EuroNCAP, noul Passat a primit cinci stele pentru protecţia pasagerilor. După Touran, Golf şi Touareg, acesta este al patrulea model Volkswagen care este certificat cu maximum de puncte în ceea ce priveşte siguranţa pasagerilor. Mai mult, automobilul de succes al uzinelor din Wolfsburg a obţinut patru stele pentru protecţia copilului, reprezentând cel mai bun rezultat până în prezent.

Imagini (0) Data: 1 July 2005 Comentarii (1)

Volkswagen produce un model de 3.000 de euro
Noutati-auto

Producatorul german de autovehicule Volkswagen intentioneaza sa construiasca un autoturism cu pret redus pentru a o comercializa pe pietele emergente asiatice, a anuntat revista germana ”Automobilwoche”, citata de agentia EFE.

Imagini (0) Data: 8 June 2005 Comentarii (0)

Investitie de 4 milioane de euro pentru un nou showroom Volkswagen la Brasov
Noutati-auto

Vineri a avut loc lansarea unui nou showroom Volkswagen la Braşov. Aparţinând companiei Tess, showroom-ul este al doilea ca mărime din ţară, după cel aparţinând dealerului Porsche Bucureşti Nord.

Imagini (0) Data: 30 May 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0531 :: 15.3MB