No SSO cookie

VIDEO: Meci de paintball pe roti

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Meci de paintball pe roti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cum ar fi sa organizati un meci de paintball in care sa implicati si vehicule? Oare la ce cote ar ajunge adrenalina?Ei bine, acum puteti vedea si voi cum ar decurge o astfel de "batalie". Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Meciurile de paintball sunt interesante chiar si atunci cand nu sunt implicate vehicule, dar cum e sa vii cu tot arsenalul si sa creezi probabil cel mai tare meci de paintball din lume?
Ei bine, noi avem materialul video pentru voi si "batalia" in sine.
Veti putea vedea ATV-uri, motociclete, jeep-uri si multe altele. Un clip extrem de interesant si inedit pe care va invitam sa il urmariti si sa ne lasati impresiile voastre. Vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2610 :: 17.78MB