No SSO cookie
Orange a cumparat 80 de masini Ford Fusion
Noutati-auto

Importatorul Ford pe piaaţa autohtonă - Romcar şi compania de telecomunicaţii mobile Orange Romania au demarat, joi, un parteneriat prin care 80 Ford Fusion vor ajunge în proprietatea Orange. Parteneriatul a fost deschis cu vânzarea în sistem leasing a 30 de autoturisme Ford Fusion cu motorizare de 1.6 litri şi 100 CP, având cea mai înaltă variantă de echipare (Ghia).

Imagini (0) Data: 27 May 2004 Comentarii (0)

Rechemari în cascada la nivel mondial pentru Chrysler, Mercedes si Suzuki
Noutati-auto

DaimlerChrysler şi Suzuki recheamă de pe piaţă circa 1,2 milioane de maşini ale mărcilor Chrysler, Mercedes şi Suzuki, din cauza unor defecţiuni ale sistemului electronic de control al frânării, ale sistemului de răcire şi probleme ale modulului care gestionează accelerarea.

Imagini (0) Data: 14 May 2004 Comentarii (0)

Omniasig extinde colaborarea cu AUTOIDENT în toata tara
Noutati-auto

Sistemul de protecţie AUTOIDENT, distribuit exclusiv prin situl www.masini.ro, oferă posesorilor auto o reducere de 15% la asigurarea CASCO încheiată de OMNIASIG, începând din 7 noiembrie, la oricare dintre filialele societăţi din teritoriu.

Imagini (0) Data: 6 November 2003 Comentarii (0)

Succesul AUTOIDENT a fost deja certificat
Noutati-auto

În mai puţin de 24 de ore de la lansarea sa oficială pe piaţa românească, noul sistem de protecţie antifurt pentru automobile, AUTOIDENT, importat oficial de societatea Unicum Design şi distribuit excusiv prin www.masini.ro a convins deja doi distribuitor zonali, pentru banat şi respectiv Ardeal.

Imagini (0) Data: 24 October 2003 Comentarii (0)

Sistemul penalizarii cu puncte a soferilor a fost, momentan, suspendat
Noutati-auto

Guvernul a decis suspendarea aplicării sistemului de penalizare cu puncte a conducătorilor auto, prevăzut în Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă privind circulaţia pe drumurile publice, ce a intrat in vigoare in 2002. Astfel, Executivul a suspendat temporar prevederile articolului 255 din anexa nr. 1 a Ordonanţei de urgentă, aflată acum în debzaterea Parlamentului, spre aprobare.

Imagini (0) Data: 15 August 2003 Comentarii (0)

BMW recheama pentru verificare 164.000 de modele X5
Noutati-auto

Constructorul german BMW AG a rechemat la verificare un număr de 164.000 de unitaţi din toată lumea ale modelului SUV X5, în urma unor probleme ce ar fi putut apărea la sistemul de frînare, informează auto.com

Imagini (0) Data: 26 February 2003 Comentarii (0)

Valeo deschide prima fabrica din Romania
Noutati-auto

Producatorul francez de piese de schimb pentru autovehicule Valeo a anuntat vineri, 29 noiembrie, ca va incepe procedura de deschidere a primei fabrici la Mioveni, destinata producerii de sisteme de cabluri pentru Dacia.

Imagini (0) Data: 30 November 2002 Comentarii (0)

Lucruri mai putin stiute despre anvelopele de vara
Noutati-auto

Una dintre obligatiile soferilor este aceea de a se asigura inainte de a porni la drum ca autovehiculele sunt in perfecta stare de functionare, pentru a se putea deplasa in siguranta. Un aspect important de verificat este daca anvelopele de vara sau cele de iarna, dupa caz, sunt in regula.

Imagini (0) Data: 16 May 2023 Comentarii (0)

La cati km se inlocuieste kitul de distributie pe lant?
Noutati-auto

Fiecare automobil este echipat cu un kit de distributie care contribuie atat la alimentarea motorului cu carburant, cat si in ceea ce priveste evacuarea gazelor rezultate in procesul de ardere.

Imagini (0) Data: 23 November 2022 Comentarii (0)

Cresc inmatricularile de masini noi in Romania. In continuare sunt preferate cele ieftine
Noutati-auto

In aceasta luna, Romania a reusit o performanta notabila in ceea ce priveste inmatricularile de autoturisme noi.

Imagini (0) Data: 30 March 2022 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0972 :: 15.32MB