No SSO cookie

BMW recheama pentru verificare 164.000 de modele X5

voteaza
(0/ 0)
BMW recheama pentru verificare 164.000 de modele  X5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul german BMW AG a rechemat la verificare un număr de 164.000 de unitaţi din toată lumea ale modelului SUV X5, în urma unor probleme ce ar fi putut apărea la sistemul de frînare, informează auto.com

 
 
[poza1s]"Am cerut clienţilor noştri să aducă maşinile la garaj, deoarece ar fi putut apărea o mică defecţiune, a cărei remediere nu durează decît cîteva minute, iar de acest fapt sînt bănuite circa 164.000 de maşini, din care 19.900 numai în Germania", a declarat purtătorul de cuvînt al companiei.
Aceasta defectiune, care va afecta BMW cu suma de 5 milioane de euro, a provocat si o scadere a cotatiilor financiare ale actiunilor fimei, cu peste doua procente, la 26,15 euro.
[poza2d]De la lansarea modelului X5, BMW a produs şi a livrat un număr de peste 240.000 de exemplare ale acestui vehicul.
X5 este unul dintre punctele forte ale strategiei constructorului german de a-şi extinde vînzările pe piaţa americană.
In perspectivă, BMW are în vederea finalizarea unui parteneriat cu firma franceză PSA Peugeot Citroen, împreuna cu care va construi un nou tip de motor diesel, începînd cu anul 2005.
[poza3s]Proiectul va fi dezvoltat de ambele companii şi va necesita investiţii de 430 de milioane de euro.
Motoarele vor fi produse în Franţa, iar de ele vor beneficia modelele celor doua mărci franceze, precum şi modelele Mini, aflate sub emblema BMW.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2135 :: 22.15MB