No SSO cookie

Succesul AUTOIDENT a fost deja certificat

voteaza
(0/ 0)
Succesul AUTOIDENT a fost deja certificat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În mai puţin de 24 de ore de la lansarea sa oficială pe piaţa românească, noul sistem de protecţie antifurt pentru automobile, AUTOIDENT, importat oficial de societatea Unicum Design şi distribuit excusiv prin www.masini.ro a convins deja doi distribuitor zonali, pentru banat şi respectiv Ardeal.

 
 
"Sperăm că acesta este numai începutul, însă aşteptăm cu nerăbdare şi încredere ca acest produs să se impună pe piaţă", a declarat Dragoş Rouă, director general al Mirabilis Media. În plus faţă de cei doi distribuitor menţionaţi, alte două companii s-au arătat interesate pentru a prelua distribuţia în zonele Vâlcea şi Suceava, însă deocamdată acest parteneriat se află încă în faza discuţiilor. O altă facilitate oferită de www.masini.ro şi AUTOIDENT este reducerea de 15% la asigurarea CASCO oferită de OMNIASIG - Sucursala Bucureşti Aviatorilor, pentru autovehiculele protejate cu AUTOIDENT. Sistemul AUTOIDENT, de provenienţă americană, constă în marcarea pe geamuri şi pe oglinzi a numărului de identificare cu un produs chimic cu rezultat definitiv. Marcajul se face în 10 locuri şi, în plus, este însoţit de mici autocolante de avertizare pentru a recunoaşte uşor o maşina prevăzută cu sistemul de securitate AUTOIDENT. “Pentru a intra în afacerea AUTOIDENT sunt suficienţi 145 de dolari, suma necesară pentru achiziţionarea kitului AUTOIDENT. Această investiţie garantează inscripţionarea a cel puţin 20 de autoturisme, profitul obţinut putînd fi de aproximativ patru ori mai mare faţă de suma iniţială”, a precizat Dragoş Rouă. Persoanele interesate de afacere pot deveni atât distribuitori, cât şi prestatori pentru produsele AUTOIDENT. Activitatea constă în distribuirea şi/sau inscripţionarea propriu-zisă a autovehiculelor cu produse AUTOIDENT. În ambele cazuri, operaţiunile de înscriere, validare şi logistică aferente (comenzi de la distribuitorii locali către distribuitorul naţional autorizat şi comenzile prestatorilor către distribuitorii locali) se efectuează prin interfaţa oferită în site-ul www.masini.ro. Interfaţa nu necesită un soft specializat, ci doar o conexiune stabilă la internet. "www.masini.ro oferă în premieră un sistem de CRM - Customer Relation Management -, prin care AUTOIDENT îşi va crea reţeaua de distribuitori şi prestatori în teritoriu, oferind atât instrumente de rercruiting cât şi instrumente de vizualizare a performanţei unui anumit partener. Folosirea acestui vehicul - internetul - reduce drastic timpul de atingere a pieţei", a încheiat Dragoş Rouă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1596 :: 17.76MB