No SSO cookie
Noul Opel Antara tinteste piata europeana in dezvoltare
Prezentari

• Un crossover elegant, dinamic care va fi lansat la sfarsitul lui 2006 • Modele puternice diesel si pe benzina; motorizare de varf 3.2 V6 cu 224 cp • Sistem inteligent de tractiune integrala cu diferential electro-hidraulic

Imagini (0) Data: 10 May 2006 Comentarii (0)

Mercedes inlocuieste lampile de frana cu flash-uri
Noutati-auto

Concernul german Mercedes a anuntat, joi, ca va fi primul constructor european de masini care va utiliza un dispozitiv care va emite flash-uri luminoase puternice in locul unor simple lampi pentru a indica franarea puternica.

Imagini (0) Data: 3 April 2006 Comentarii (0)

Mercedes dezvaluie SLK 55 AMG “Ultimate Experience Asia”
Noutati-auto

Mercedes-AMG a dezvoltat un model sport fara compromisuri, SLK 55 AMG, pentru un investitor asiatic. Bolidul cu doar doua locuri include suspensii, frane si un sistem de racire care a fost in special tunat pentru evenimentul “AMG Ultimate Experience Asia” .

Imagini (0) Data: 13 March 2006 Comentarii (0)

Cum poti pacali performantele radare de pe DN1
Noutati-auto

"Performantele" radare de pe DN1 sunt ineficiente in fata unui sistem de 60 $.

Imagini (0) Data: 8 December 2005 Comentarii (1)

Chrysler retrage de pe piata 102.000 de autovehicule Jeep Grand Cherokee
Noutati-auto

Constructorul auto Chrysler Group, filiala americana a concernului DaimlerChrysler, a anuntat vineri seara ca va retrage de pe piata aproximativ 101.925 autovehicule de teren (SUV) de tip Jeep Grand Cherokee din intrega lume, din cauza unor probleme la sistemul de transmisie, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 23 September 2005 Comentarii (0)

Toyota dezvolta noi tehnnologii de siguranta pentru autoturisme
Noutati-auto

TOYOTA MOTOR CORPORATION (TMC) a anuntat ca va promova dezvoltarea de masini sigure prin adaugarea unei functii active de control al atractiei sistemului sau de control – VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) si a dezvoltat un airbag cu doua camere destinat diminuarii impactului declansarii airbag-urilor asupra pasagerilor din fata. Aceste tehnologii vor fi disponibile pe toate modelele noi Lexus ce vor fi puse in vanzare in Japonia incepand cu vara aceasta.

Imagini (0) Data: 17 June 2005 Comentarii (0)

CD player-ele scot de pe piata casetofoanele auto
Noutati-auto

Distribuitorii din piata sistemelor audio pentru masini estimeaza vanzarile anuale intre 5 si 10 milioane de euro. Majoritatea distribuitorilor apreciaza ca piata este in crestere. CD player-ele au crescut in privinta cotei de piata, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cu circa 20%.

Imagini (0) Data: 16 February 2005 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu a sarbatorit lansarea Daciei Logan - model pentru care spera vânzari de circa 300 de unitati
Noutati-auto

Flăcări, artificii, fum, confetti, geamuri sparte, lumini, muzica celor de la Sistem - pe scurt spectacol total. Aceasta a fost atmosfera în care s-a desfăşurat lansarea oficiale care a avut loc in data de 8 septembrie la ora 20 la Showroom-ul Dacia al Auto Cobalcescu.

Imagini (0) Data: 9 September 2004 Comentarii (0)

Traficul rutier pe soseaua Bucuresti - Brasov va fi supravegheat cu camere video
Noutati-auto

Poliţiştii vor supraveghea traficul rutier pe şoseaua Bucureşti - Braşov cu ajutorul unui sistem video în valoare de două milioane de dolari, informează cotidianul Adevărul, în ediţia sa de miercuri.

Imagini (0) Data: 1 September 2004 Comentarii (0)

Lansarea modelului Logan stimuleaza vînzarile Inergy AutomotiveSystems
Noutati-auto

Inergy AutomotiveSystems România îşi va majora progresiv producţia de sisteme de alimentare cu carburant pentru modelele Dacia Logan şi Solenza, pînă la 250.000 unităţi în anul 2006, informează agenţia MEDIAFAX. În prezent, capacitatea de producţie a subsidiarei firmei franceze este de 170.000 unităţi anual.

Imagini (0) Data: 29 June 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0529 :: 15.3MB