No SSO cookie

Cum sa ne alegem service-ul auto perfect pentru nevoile noastre

voteaza
(0/ 0)
Cum sa ne alegem service-ul auto perfect pentru nevoile noastre
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Orice autoturism are nevoie de o revizie anuala, insa chiar si daca avem mare grija de masina noastra pot aparea oricand probleme neprevazute. Ce facem si unde mergem cand aceastea apar?

 
 

Ar fi bine sa avem un plan in minte pentru orice eventualitate, de aceea trebuie sa gasiti un service bun cat mai aproape de dumneavoastra, care ofera servicii de calitate si trateaza orice problema cu seriozitatea necesara.

Cum gasim service-ul potrivit? Iata cativa factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand esti in cautarea unui service:

-        Autorizatia RAR

Un service bun si de incredere trebuie sa aiba autorizatie de la Registrul Auto Roman. Este un fel de garantie a faptului ca service-ul opereaza conform legii in vigoare si nu se abate de la regulile standard pe care orice service ar trebui sa le respecte.

-        Preturile

Un produs sau un serviciu ieftin nu inseamna neaparat ca este de o calitate indoielnica cum nici un pret piperat nu ne poate garanta satisfactia, insa un pret extrem de mic pentru o problema cu autoturismul ar trebui sa ne puna pe ganduri. Poti alege locul in care sa iti repari masina si in functie de bugetul pe care esti dispus sa il aloci.

-        Pachetul de servicii incluse

Un aspect important tine de serciviile pe care ti le poate oferi un service. In cazul in care ai nevoie si de altceva pe langa reparatia propriu zisa, ca de exemplu vopsitul, este recomandat sa rezolvi totul la un singur service pentru a economisi atat timp cat si bani.

Firmele mai serioase dispun de cele mai bune echipamente service auto si te pot ajuta cu orice problema, de la revizii si reparatii majore, pana la revopsit elemente, vulcanizare si diagnoza moderna.

-        Proximitate

Asigura-te ca service-ul potrivit este localizat in apropiere sau este destul de usor de ajuns la el. Bucurestiul de exemplu este un oras aglomerat si nu vrei sa pierzi jumatate de zi ajungand la service, sa nu uitam ca daca problema este grava nu iti poti permite sa circuli prea mult timp cu masina pentru a nu agrava sim ai tare situatia.

-        Recomandari

Poti intreba pritenii si apropiatii despre parerea lor, sau poti cauta pe net review-uri despre service-ul la care urmeaza sa megi. Un service de renume va avea intotdeauna o serie de client multumiti.

-        Profesionalism

Indiferent de marca, masina este un bun de pret pentru oricine o detine, asa ca trebuie sa te asiguri ca oamenii care lucreaza la ea sunt profesionisti, stiu ce si cum trebuie facut.

-        Colaborare pe termen lung

Orice colaborare pe termen lung este bine venita. Este mult mai simplu sa stii ca ai un service de incredere la care poti apela oricand ai nevoie, decat sa stai sa cauti iar si iar pentru revizia anuala sau de fiecare data cand intervene cate o problema.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1628 :: 17.78MB