No SSO cookie

Porsche pleacă în turneu prin țară cu Porsche Roadshow și Porsche Service Clinic

voteaza
(0/ 0)
Porsche pleacă în turneu prin țară cu Porsche Roadshow și Porsche Service Clinic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bucureşti, 20 aprilie 2012 – Porsche Inter Auto România, unic importator și distribuitor al mărcii Porsche în țara noastră prezintă, în perioada 20 aprilie – 24 mai, evenimentele Porsche Roadshow şi Porsche Service Clinic, organizate special pentru posesorii şi admiratorii mărcii. Itinerariul include următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea, Cluj, Suceava şi Bacău.

 
 

Porsche Service Clinic reprezintă un serviciu gratuit de diagnoză oferit anual, gratuit, deţinătorilor de automobile Porsche. Un aspect unic al Porsche Service Clinic este faptul că posesorii asistă la controlul tehnic computerizat al maşinilor – în programul denumit Live Check. Verificarea este efectuată de către specialişti Porsche, cei mai în măsură să evalueze starea de funcţionare a maşinilor şi să recomande eventualele lucrări de întreţinere şi reparaţie necesare pentru ca automobilele să funcţioneze optim, cât mai mult timp.

Live Check este efectuat pe baza unei liste de 24 de lucrări de verificare, printre care se numără: compartimentul motorului (verificare a deteriorărilor externe ale cablurilor şi conductelor), nivel lichide, direcţie şi suspensii, discuri şi plăcuţe de frână (grad de uzură), anvelope (adâncime profil şi presiune), sistem iluminare (operare), sistem de climatizare etc.

„Ştim că decizia de a cumpăra un Porsche se ia în primul rând cu inima, datorită valorilor pe care le înglobează acest brand”, a spus Adrian Pascu, Brand Manager Porsche in România. „Noi iubim aceste maşini la fel de mult ca posesorii lor, de aceea le oferim prin intermediul Porsche Service Clinic oportunitatea de a beneficia de o verificare gratuită şi ocazia de a primi explicaţii detaliate despre fiecare element pe care mecanicii noştri îl verifică”, a încheiat Pascu.

Concomitent cu Porsche Service Clinic se desfăşoară şi Porsche Roadshow, în cadrul căruia va avea loc prezentarea noului Boxster, în premieră naţională.

De asemenea, pe durata Roadshow-ului, doritorii vor putea testa trei dintre cele mai apreciate modele ale producătorului din Stuttgart – Carrera 911, Panamera Diesel şi Cayenne Diesel.

Carrera 911, modelul ajuns la a şaptea generaţie, este emblema marcii Porsche şi o legendă a maşinilor sport.

Panamera Diesel este o limuzină sport care impresionează prin atenţia la detalii specifică mărcii Porsche, dar şi prin grija pentru mediu, mulţumită motorului diesel foarte eficient.

Cayenne Diesel este echilibrul perfect între un SUV şi o maşină sport, având un motor care dezvoltă 245 cai putere şi oferind confortul specific Porsche dublat de o experienţă de condus unică.

„Porsche Roadshow reprezintă oportunitatea anuală de a aduce mai aproape de iubitorii mărcii experienţa unică pe care o imprimă condusul la volanul a câteva dintre cele mai spectaculoase şi mai iubite modele Porsche”, a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche in România.

Partenerii tradiţionali ai mărcii Porsche pentru acest proiect sunt Michelin şi Mobil 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1774 :: 17.79MB