No SSO cookie
Taxa auto trebuie nuantata si platita doar in functie de gradul de poluare!
Noutati-auto

Taxa auto va trebui nuantata, urmand a fi platita in functie de gradul de poluare al masinii, stabilit dupa noxele emise, si nu dupa vechimea autovehiculului, a declarat, sambata, candidatul PSD pentru Ministerul Mediului, Nicolae Nemirschi, avizat favorabil pentru acest portofoliu.

Imagini (1) Data: 22 December 2008 Comentarii (8)

Ordonanta prin care triplarea taxei auto e amanata pentru 15 decembrie, publicata in Monitor
Noutati-auto

Ordonanta de urgenta a Guvernului prin care triplarea taxei de poluare auto este amanata pana la 15 decembrie a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial, actul normativ indicand ca procedura de restituire a diferentei catre proprietarii de vehicule care au platit in aceasta saptamana taxa la valoarea majorata va fi stabilita in termen de 30 de zile.

Imagini (1) Data: 12 December 2008 Comentarii (0)

CE: Taxa auto trebuie ridicata si pentru vehicule rulate inmatriculate in UE pana in decembrie 2009
Noutati-auto

Comisia Europeana a atentionat Guvernul ca ordonanta de suspendare a taxei auto contine "o problema tehnica", in sensul ca taxa ar trebui ridicata si pentru vehiculele uzate Euro 4 inregistrate in UE intre 15 decembrie 2008-31 decembrie 2009 si aduse in Romania dupa acest interval.

Imagini (1) Data: 9 December 2008 Comentarii (0)

Marii constructori auto din lume trebuie sa colaboreze pentru a depasi criza - CEO Fiat
Noutati-auto

Fiat trebuie sa participe la consolidarea sectorului auto, alaturi de toti constructorii importanti din lume, pentru a supravietui crizei, a declarat directorul general al companiei italiene, Sergio Marchionne, intr-un interviu publicat luni de revista Automotive News, preluata de Reuters.

Imagini (1) Data: 8 December 2008 Comentarii (0)

Taxa auto se va tripla si pentru masinile noi Euro 4 cu motoare mai mari de 2 litri
Noutati-auto

Taxa de poluare auto se va tripla si pentru masinile noi Euro 4 care au motoare mai mari de 2.000 de centimetri cubi, deoarece ordonanta Guvernului aprobata joi scuteste de la plata doar posesorii de masini cu motorizari sub aceasta cilindree.

Imagini (1) Data: 5 December 2008 Comentarii (1)

Taxa auto va fi de 750 - 4.800 euro pentru masinile rulate cu motoare de 1,4 - 1,6 litri
Noutati-auto

Triplarea taxei auto va duce la valori ale acesteia cuprinse intre 750 - 4.800 de euro pentru motorizarile mai des intalnite, de 1,4 si de 1,6 litri, indiferent de norma Euro, iar in cazul vehiculelor cu propulsoare mari Euro 2, proprietarul va plati mai mult de 25.000 de euro.

Imagini (1) Data: 5 December 2008 Comentarii (17)

Fourmont: Piata auto poate scadea pana la 250.000 in 2009, in lipsa masurilor Guvernului
Noutati-auto

La evenimentul de decernare a titlului "Masina Anului 2009" in Romania, adjudecat in acest an de Dacia Sandero, Francois Fourmont, director general Dacia a declarat ca piata auto din Romania ar putea scadea pana la nivelul anului 2005 daca Guvernul nu suspenda cat mai repede taxa de mediu pentru masinile noi. Decizia trebuie sprijinita si de alte masuri care sa reduca importul de masini second hand, numai in octombrie fiind introduse in Romania peste 30.000 de masini rulate.

Imagini (1) Data: 21 November 2008 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group prezinta Salonul BMW Auto Rulate in patru mari orase din tara
Noutati-auto

- La Bucuresti, compania expune in week-end-ul 15-16 noiembrie 70 de masini BMW rulate, in cadrul celei mai mari expozitii de gen a marcii - In acelasi week-end, Automobile Bavaria sarbatoreste 2 ani de functionare a sediului din Baneasa

Imagini (1) Data: 13 November 2008 Comentarii (0)

Bosch asigura parcarea in siguranta a autovehiculelor Mercedes-Benz din Clasa A si B
Noutati-auto

Numarul autovehiculelor este in continua crestere, ceea ce face din ce in ce mai dificila gasirea unui loc de parcare adecvat. Noul sistem Bosch preia sarcinile soferului de a efectua manevrele de parcare, masurand cu mare precizie spatiul dintre masina si obstacol prin intermediul senzorilor cu ultrasunete, pentru ca apoi sa ghideze autovehiculul in locul dorit, fara a fi nevoie de interventia soferului. Aceasta tehnologie inovatoare este implementata pentru prima data modelelor noi Mercedes-Benz din Clasa A si Clasa B.

Imagini (1) Data: 13 November 2008 Comentarii (0)

Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta, pe primele doua locuri in clasamentul Auto Europa 2009
Noutati-auto

Doua dintre cele mai recente modele ale Grupului Fiat, Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta, isi impart podiumul titlului de Auto Europa 2009.

Imagini (3) Data: 20 October 2008 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1662 :: 18.82MB