No SSO cookie
Probleme la airbaguri pentru 18.000 de autovehicule Volvo
Noutati-auto

Constructorul auto suedez Volvo Cars, divizie a grupului auto american Ford Motor Co, a rechemat joi la service un numar de aproximativ 18.000 de autovehicule vandute in intrega lume, din cauza unor probleme la airbagurile laterale.

Imagini (0) Data: 23 November 2007 Comentarii (0)

Toyota a rechemat la fabrica 470.000 de autovehicule, in Japonia, ca urmare a semnalarii unor defectiuni
Noutati-auto

Toyota a rechemat inapoi la fabrica 470.000 de autovehicule, in Japonia, ca urmare a semnalarii unor defectiuni la motor si la sistemul de directie, nici un model din cele chemate nefiind exportate.

Imagini (0) Data: 18 October 2007 Comentarii (0)

Inmatricularile de automobile noi in Europa, in scadere in septembrie
Noutati-auto

Inmatricularile de automobile noi in Europa au scazut, in luna septembrie, cu 1,5 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, in principal din cauza unui puternic recul in Germania, si in pofida unei cresteri accentuate, de 9,5 procente, in noile state membre ale Uniunii Europene, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 17 October 2007 Comentarii (1)

In Bulgaria inmatricularile de autovehicule noi au crescut anualizat cu aproape 25 la suta, in primele noua luni
Noutati-auto

Inmatricularile de autovehicule noi au crescut, in Bulgaria, cu 24,32 la suta sau cu 35.516 unitati, in primele noua luni ale anului fata de perioada similara a anului trecut, informeaza Dnevnik.

Imagini (0) Data: 16 October 2007 Comentarii (0)

Renault isi propune sa vanda doua milioane de autovehicule in Europa, in 2009, atu-ul fiind Logan si noile autovehicule de pe platforma Logan
Noutati-auto

Producatorul auto Renault isi propune sa vanda doua milioane de autovehicule in Europa, in anul 2009, daca se va crea cadrul unei competitivitati rezonabile, a declarat directorul general adjunct al grupului, Patrick Pelata, subliniind ca trebuie profitat de atu-ul Logan si noile autovehicule de pe platforma Logan.

Imagini (0) Data: 27 September 2007 Comentarii (0)

Vanzarile de masini rulate au scazut la 33 la suta din piata autohtona
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule rulate au scazut ca pondere, in primele sapte luni din 2007, la 33 la suta din piata auto romaneasca, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) Brent Valmar.

Imagini (0) Data: 5 September 2007 Comentarii (0)

EDF si Toyota vor lansa pe piata europeana puncte de alimentare pentru automobilele electrice
Noutati-auto

Compania franceza de electricitate EDF si constructorul nipon de automobile Toyota vor lansa, in premiera in Europa, o retea de puncte de alimentare pentru automobilele hibride, care functioneaza atat pe combustibil conventional, cat si pe energie electrica, informeaza editia de duminica a cotidianului The Times.

Imagini (0) Data: 3 September 2007 Comentarii (0)

45 de producatori sau importatori auto au fost acceptati pentru a doua etapa a programului "Rabla"
Noutati-auto

Un numar de 45 producatori sau importatori au fost acceptati pentru a doua etapa a programului de reinnoire a parcului national auto "Rabla 2007".

Imagini (0) Data: 29 August 2007 Comentarii (0)

Autovehiculele inmatriculate in Romania, scutite de Cartea Verde in UE
Noutati-auto

Posesorii de autovehicule inmatriculate in Romania si Bulgaria nu vor mai fi obligati sa prezinte Cartea Verde in cazul in care calatoresc in tarile membre ale Uniunii Europene.

Imagini (0) Data: 2 August 2007 Comentarii (0)

Renault si Bajaj Auto ar putea construi impreuna o masina de 3.000 de dolari
Noutati-auto

Constructorul auto francez Renault SA discuta cu grupul indian Bajaj Auto Ltd. o posibila alianta destinata constructiei unor automobile ultra-ieftine, care ar urma sa se comercializeze cu 3.000 de dolari, sau mai putin, au anuntat cele doua companii intr-un comunicat, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 30 July 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0543 :: 15.28MB