No SSO cookie
Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer
Noutati-auto

Anunțată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru Marcă de a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Peste 50 de ani de Opel GT
Noutati-auto

Moment de reper: autovehiculul sport a ieșit prima dată de pe linia de asamblare în 1968

Imagini (7) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Toyota România continuă campania de rechemare în service a modelelor echipate cu airbag Takata
Noutati-auto

În luna martie a acestui an au fost rechemate 1.639 de autovehicule pentru realizarea reparației necesare Toyota România a inițiat la nivel local, în anul 2015, o campanie de rechemare în service a anumitor modele Toyota echipate cu airbag Takata ce viza înlocuirea capselor pirotehnice, parte componentă a airbag-urilor menționate, campanie ce se desfășoară și anul acesta. Rata de performare a campaniei a ajuns la 30%, ceea ce înseamnă că una dintre trei mașini din totalul celor afectate de la începutul campaniei au fost remediate. În luna martie a acestui an, Toyota a rechemat în service în România un număr de 1.639 de autovehicule pentru care se va efectua gratuit reparația necesară. Astfel, atelierele de reparații autorizate Toyota efectuează gratuit reparația necesară, la o dată convenabilă și stabilită de comun acord cu clienții. Operațiunea de reparație durează aproximativ 3-4 ore, în funcție de model, clienții fiind înștiințati, în prealabil, dacă apar amendamente sau completări aduse campaniei pe parcursul derulării acesteia. Airbagurile frontale Takata conțin o capsă pirotehnică posibil asamblată cu material pirotehnic neconform, care, în cazul unui accident în care airbagurile frontale s-ar activa, materialul pirotehnic neconform ar putea provoca spargerea capsei pirotehnice și declanșarea anormală a acestuia. În România nu a fost înregistrat până acum niciun caz de funcționare defectuoasă a airbagurilor Takata pentru niciunul dintre modelele autoturismelor vizate.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Ce trebuie să știi înainte de a achiziționa un autoturism
Noutati-auto

Dacă te gândești să achiziționezi o mașină, dar ești dezarmat deoarece nu știi exact cât costă mai exact întreținerea ei anuală, fără a pune la socoteală costurile pentru combustibil, ar fi bine să citești cu atenție acest ghid pe scurt.

Imagini (0) Data: 8 January 2018 Comentarii (0)

Primele modele BMW X7 au ieşit de pe linia de asamblare din SUA
Noutati-auto

Uzina BMW Group din Spartanburg (SUA) se pregăteşte pentru producţia de serie a BMW X7. Prezentarea BMW X7 pregătită pentru finalul anului 2018. Aproximativ 70% din volume din producţia Spartanburg este destinată pentru alte ţări, ceea ce face ca BMW să fie cel mai mare exportator de automobile din SUA, raportat la valoare.

Imagini (33) Data: 24 December 2017 Comentarii (0)

Verificați anvelopele înainte de a pleca la drum de sărbători
Noutati-auto

Perioada sărbătorilor de iarnă este o perioadă aglomerată pentru marea majoritate a participanților la trafic. Înainte de a pleca la drum lung, printre primele lucruri care trebuie verificate sunt anvelopele. Utilizarea unei echipări corecte permite deplasarea în siguranță chiar și în condiții de drum alunecos sau cu vizibilitate scăzută. Conducătorii auto trebuie să se asigure că anvelopele lor sunt în stare bună și au aderență optimă.

Imagini (0) Data: 24 December 2017 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Clasa X este acum disponibil în România
Noutati-auto

Anunțat internațional în luna iulie, Mercedes-Benz Clasa X este acum disponibil în România. Prețurile primului model pickup lansat de cel mai mare producător auto premium la nivel global încep de la 35. 528 Euro inclusiv TVA.

Imagini (8) Data: 13 December 2017 Comentarii (0)

Nokian își consolidează colaborarea cu producătorii auto din Europa Centrală
Noutati-auto

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Imagini (0) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

5 sfaturi care reduc riscul de evenimente in primele luni de sofat
Noutati-auto

Orice sofer se afla la un moment dat la inceput de drum. Riscurile asumate de un sofer incepator sunt mult mai mari decat cele pe care si le asuma soferii cu experienta, deoarece nu sunt dezvoltate foarte bine reflexele, nu este cunoscuta masina asa cum ar trebui si nu exista inca acea rutina care sa faca persoana de la volan stapana pe situatie.

Imagini (0) Data: 15 November 2017 Comentarii (0)

Camera auto oglinda este de 4 ori mai buna decat o camera auto obisnuita
Noutati-auto

Fiind conducatori auto ne confruntam adesea in trafic cu situatii dificile si incidente ce pot fi imortalizate cu ajutorul unei camere auto oglinda, de pe urma carora pot rezulta conflicte, pagube materiale sau chiar rani serioase.

Imagini (0) Data: 14 November 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2701 :: 15.39MB