No SSO cookie
15 Ferrari-uri alocate pentru 2010, rezervate deja de romani
Noutati-auto

Ion Bazac, fostul ministru al Sanatatii, s-a intors la conducerea Forza Rossa.

Imagini (1) Data: 20 October 2009 Comentarii (0)

VIDEO: Nu toate drifturile se termina cu bine
Noutati-auto

Arabii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor pentru masini, dar si pentru drifturile pe care le fac in desert. Se pare insa ca nu toate drifturile se termina cu bine. Impactul a fost atat de puternic incat roata de rezerva a sarit din portbagaj, iar acest Hyundai Sonata pare a fi distrus complet.

Imagini (1) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

Ce conditii trebuie sa indeplineasca masina pe care o inchiriezi in timpul iernii
Noutati-auto

Exista situatii in care inchirierea unei masini reprezinta un plan de "rezerva", insa  de cele mai multe ori, acest lucru este imperios necesar pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor planuite de o persoana, fie ca este vorba despre o vacanta sau pur si simplu de activitati cotidiene.

Imagini (0) Data: 16 November 2017 Comentarii (0)

Noile anvelope BKT prezentate la salonul Intermat de lângă Paris
Noutati-auto

Echipa site-ului Machineryzone a avut ocazia să se întâlnească la târgului Intermat, organizat la Villepinte, lângă Paris, cu producătorul pneurilor BKT și să descopere pe stand noua gamă de produse, pe care firma a pus pe piață și anume roata „Container King”, Maglift, Earthmax SR 53, Earthmax SR 51 și Airomax AM 27.

Imagini (4) Data: 28 September 2015 Comentarii (0)

Remedierea penelor de cauciuc
Articole

Remedierea penelor de cauciucO pana in orice zona a benzii de rulare a unei anvelope va afecta performanta si siguranta, si, prin urmare, trebuie sa ne ocupam de ea imediat fie prin inlocuirea pneului (de rezerva sau nou) sau prin punerea unui petic. Orice petic care este aplicat unei anvelope trebuie aplicat atat pe

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

EDITORIAL: Cum poti ocoli taxa de mediu si impozitul anual auto
Editoriale

Cum guvernantii nostri se straduiesc sa nascoceasca taxe si reguli noi, romanii reinventeaza roata si le sfideaza, ocolindu-le.

Imagini (0) Data: 12 October 2011 Comentarii (3)

Perez renunta, De la Rosa ii ia locul pentru cursa din Canada
Formula 1

Mexicanul Sergio Perez a decis sa nu ia startul in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, dupa ce a efectuat primele antrenamente libere si s-a simtit rau la capatul acestora. Perez va fi inlocuit de spaniolul Pedro de la Rosa, pilotul de rezerva al echipei McLaren.

Imagini (0) Data: 10 June 2011 Comentarii (0)

Lotus anunta pilotii de teste pentru sezonul 2011
Formula 1

Luis Razia, Davide Valsecchi si Ricardo Teixeira au fost prezentati oficial drept noii piloti de rezerva si de teste ai echipei de Formula 1 Lotus.

Imagini (1) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

De la Rosa revine la McLaren
Formula 1

Pedro de la Rosa este noul pilot de rezerva al echipei de Formula 1 McLaren, ibericul revenind la teamul pentru care a mai evoluat timp de sapte ani in trecut.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Viitorul lui Hulkenberg va fi decis la jumatatea lunii ianuarie
Formula 1

Misterul in legatura cu pilotii Force India din sezonul 2011 ramane, dupa ce Nico Hulkenberg a negat ca s-ar fi inteles cu teamul indian pentru a indeplini pozitia de pilot de rezerva.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2118 :: 16.01MB