No SSO cookie
Renault prezintă în premieră Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor
Noutati-auto

Groupe Renault anunță faptul că a dezvoltat un sistem autonom de control care poate gestiona situații de conducere dificile și, în premieră, poate evita obstacole rutiere la fel de bine ca piloții de teste. Piloți, atent selectați, au servit drept sursă de inspirație și de referință pentru această realizarea a Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley.

Imagini (0) Data: 11 November 2017 Comentarii (0)

Cifra de afaceri și profitul operațional Porsche au crescut
Noutati-auto

În primele nouă luni ale anului 2017, Porsche AG și-a crescut profitul operațional, cifra de afaceri, livrările și numărul de angajați. Profitul operațional a avansat cu 5%, la 3,0 miliarde de euro, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 4%, până la 17,1 miliarde de euro. Marja de profit se ridică la 17,6%. În primele trei trimestre ale anului 2017, numărul de livrări a crescut cu 4%, la 185.898 de vehicule. Echipa Porsche s-a mărit, de asemenea, cu 8%, până la 29.284 de angajați.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Un joint venture între producătorii de automobile face posibilă mobilitatea electrică pe distanțe lungi
Noutati-auto

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company și Volkswagen Group, cu Audi și Porsche, au anunțat astăzi lansarea IONITY – un joint venture care va dezvolta și implementa o rețea de încărcare de înaltă putere (HPC) pentru vehiculele electrice din întreaga Europă. Prin lansarea a aproximativ 400 de stații HPC până în 2020, IONITY va facilita călătoriile pe distanțe lungi, marcând un pas important pentru vehiculele electrice. Cu sediul în München, joint venture-ul este condus de Michael Hajesch – CEO și Marcus Groll – COO și are o echipă în creștere, care va ajunge la 50 de angajați până la începutul anului 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Nokian trece cu brio testele independente europene dedicate anvelopelor de iarnă
Noutati-auto

Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a obținut o nouă serie de evaluări excepționale anul acesta în testele independente dedicate anvelopelor de iarnă, organizate de cluburile de automobile europene și publicațiile de specialitate. Grație inovației sale continue, standardului de calitate premium al produselor sale și a testelor riguroase desfășurate pe întregul parcurs al anului, Nokian Tyres a devenit un partener de încredere al conducătorilor auto care înfruntă condițiile meteorologice specifice iernilor din Europa.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Primele informații despre viitorul Jeep Wrangler
Noutati-auto

Icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4x4 primește o nouă generație. Producătorul a publicat primele fotografii ale modelului al cărui debut comercial este programat pentru anul 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Cum să rămâi în siguranța la volan pe timp de ploaie
Noutati-auto

Toamna și-a intrat deja în drepturi depline și precipitațiile abundente au început să își facă și ele simțită prezența. Aversele imprevizibile creează depuneri generoase de apă pe carosabil care pot amenința siguranța șoferilor atunci când există pericolul pierderii controlului autovehiculului angajat în acvaplanare.

Imagini (0) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

Premieră dublă pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept: unul care anunţă produsele viitoarei generaţii şi altul care întruchipează direcţia de design a modelelor de generație următoare.

Imagini (0) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Polestar dezvăluie prima sa mașină, Polestar 1
Noutati-auto

Polestar, brandul de performanță al Volvo Car Group, a dezvăluit planurile viitoare ca nou brand de mașini electrice de performanță.

Imagini (27) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Noul Land Cruiser 150 de la Toyota disponibil pentru pre-comenzi
Noutati-auto

Toyota România anunță lansarea pentru pre-comenzi a noului Land Cruiser 150. Noul Land Cruiser rămâne fidel reputației, ducându-și renumele mai departe cu un design exterior nou, modern și robust, cu un habitaclu mai sofisticat, mai confortabil, precum și cu tehnologii noi, atât  pentru deplasări on-road, cât și off-road în siguranță.

Imagini (11) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut în septembrie
Noutati-auto

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania in septembrie 2017, au crescut cu + 11.37% fata de septembrie 2016, atingand un volum de 10.425 unitati.

Imagini (0) Data: 17 October 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2049 :: 15.35MB