No SSO cookie

Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer

voteaza
(0/ 0)
Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anunțată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru Marcă de a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

 
 

Așa cum a fost anunțat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Citroën oficializează o semnătură unică pentru toate MPV-urile sale prin denumirea comercială ‘SpaceTourer’. Astfel, C4 & Grand C4 Picasso devin respectiv C4 & Grand C4 SpaceTourer. Această semnătură nouă este pentru Citroën ocazia perfectă să lanseze al treilea episod din saga publicitară dedicată familiei, ‘Can’t wait for the road’, care a debutat la finalul verii 2016 cu un prim episod ce evocă vacanța de vară, urmat în ianuarie 2017 de un al doilea episod care se desfășoară pe perioada vacanței de iarnă.

Acest nou videoclip urmează același format: în prim plan se află aceeași familie și întâmplările nefericite survenite pe perioada vacanței. De această dată, scena se desfășoară pe perioada unui sejur în compania unor prieteni împreună cu care familia a închiriat o vilă cu piscină. Este un cadru care ar trebui să fie relaxant, dar care contribuie din nou la o serie de dezamăgiri și inconveniențe, pe fondul indiscreției și comportamentului nerușinos al prietenilor. Totul trece: autoatribuirea celei mai frumoase camere, sărituri zgomotoase în piscină, săruturi languroase impuse în timpul excursiei cu barca, o dronă zgomotoasă care întrerupe siesta; un copil răsfățat care deranjează familia etc.

Toate scenele nu fac decât să reamintească de situațiile pe care le-am experimentat mai mult sau mai puțin și reafirmă cu umor că cel mai sigur mod de a te relaxa și a rămâne calm pe perioada vacanței petrecute împreună cu familia este de a te deplasa la bordul monovolumului Citroën C4 SpaceTourer. Datorită spațiului interior, modularității ingenioase și sistemelor de asistență la condus, MPV-ul Mărcii oferă tuturor pasagerilor confortul Citroën la nivel superlativ!
Difuzat la canalele TV din Franța începând cu 1 aprilie acest nou videoclip reflectă pe deplin semnătura Citroën ‘Inspired by You’. În următoarele săptămâni el va fi difuzat în Europa (Spania, Țările de Jos, Elveția Austria, etc.).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2757 :: 15.06MB