No SSO cookie
Accesorii auto pentru Audi A4 care dau dependenta de sofat
Noutati-auto

Pe piata exista o gama bogata de accesorii de interior si exterior care pot face soferilor experienta condusului mai placuta, mai confortabila si mai sigura.

Imagini (0) Data: 7 September 2018 Comentarii (0)

BMW Seria 3 2019 a primit botezul focului în „Infernul Verde”
Noutati-auto

Pentru pregătirea producţiei de serie, a şaptea generaţie a sedanului sport BMW de succes a fost supusă testelor şi reglajelor dinamice pe legendara buclă Nordschleife a circuitului Nürburgring. Modelul va fi prezentat în premieră în acest an şi va debuta pe piaţă la începutul lui 2019.

Imagini (36) Data: 28 August 2018 Comentarii (0)

Dacia sărbătorește 50 ani de la fabricarea primului autoturism
Noutati-auto

De-a lungul celor 50 de ani au fost fabricate peste 6 milioane de automobile, din care mai mult de 3,5 milioane după lansarea modelului Logan, în 2004

Imagini (0) Data: 28 August 2018 Comentarii (0)

50 de ani de Opel GT: tur aniversar pe legendara Route 66
Noutati-auto

Au venit de foarte departe, din Australia, Belgia și chiar Filipine: peste 20 de fani Opel GT s-au întâlnit pentru a călători împreună prin sud-vestul Statelor Unite ale Americii, ca să marcheze cea de-a 50-a aniversare a legendarului autovehicul sport.

Imagini (14) Data: 28 August 2018 Comentarii (0)

Raportul asupra testelor de consum și emisii confirmă că Mazda nu a alterat sau falsificat datele testelor
Noutati-auto

În urma solicitării Ministerului Infrastructurii, Transporturilor și Turismului (MLIT) din Japonia trimise producătorilor auto japonezi pe 9 iulie 2018, din cauza sesizării unor practici de testare frauduloase la alte companii, Mazda Motor Corporation a transmis un raport spre MLIT despre rezultatele unei investigații a testării pe bază de mostre, pentru consum și emisii, în timpul inspecției finale a autovehiculelor.

Imagini (0) Data: 16 August 2018 Comentarii (0)

Porsche aduce Cayman GT4 Clubsport ca mașină de deschidere
Noutati-auto

Pe fani îi așteaptă o adevărată surpriză la ADAC Rallye Deutschland, care se desfășoară în perioada 16-19 august: o mașină foarte specială – Porsche Cayman GT4 Clubsport – va rula înaintea plutonului. Pentru Porsche, înscrierea unui studiu de concept în clasa FIA R-GT, bazat pe modelul de curse GT aproape finalizat, este un test critic, în condiții reale. Ulterior se va lua decizia dacă acest model va duce la organizarea, pe termen mediu, a unui proiect de raliu pentru clienții cu vehicule similare.

Imagini (0) Data: 16 August 2018 Comentarii (0)

Cum să te bucuri de condus pe timp de vară
Noutati-auto

Confortul din timpul condusului poate să fie afectat de mulți factori precum vremea, perioada zilei și, desigur, ceilalți participanți la trafic. Din fericire, șoferul poate să controleze câțiva dintre acești factori și să asigure confortul pe durata traseului, renunțând la graba inutilă care produce mai mult zgomot și un stres suplimentar.

Imagini (0) Data: 16 August 2018 Comentarii (0)

DETALII COMPLETE: Mercedes-Benz Clasa A Sedan
Noutati-auto

Mercedes-Benz completează familia de autoturisme compacte cu un nou membru: Clasa A Sedan, care va fi lansată la sfârșitul anului 2018.

Imagini (57) Data: 7 August 2018 Comentarii (0)

Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumoasă mașină din lume
Noutati-auto

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

Imagini (14) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Nokian lansează gama de anvelope de vară 2018
Noutati-auto

Aramid Sidewall, tehnologia unică Nokian Tyres, stă în centrul portofoliul de vară Nokian Tyres 2018, oferind fiabilitate și rulare în condiții de siguranță în sezonul de vară.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2375 :: 19MB