No SSO cookie
Doliu în industria auto românească: Constantin Stroe a încetat din viață
Noutati-auto

Constantin Stroe este omul care a scris istoria automobilului românesc, a cărui viaţă se confundă cu marca Dacia şi întreaga industrie auto din România.

Imagini (0) Data: 18 December 2016 Comentarii (0)

Dotari si tehnologii esentiale unui automobil modern
Noutati-auto

Achizitia unei masini este o responsabilitate foarte mare si poate sa insemne cheltuieli serioase. Spre norocul nostru, traim intr-o perioada in care automobilele sunt extrem de bine dotate, furnizand tehnologii cu adevarat impresionante. Acolo unde nu exista dotari pentru ceea ce ne dorim noi, exista dispozitive aditionale, care se dovedesc foarte utile.

Imagini (0) Data: 13 December 2016 Comentarii (0)

Tipuri de difuzoare auto! Tu stii de care ai nevoie?
Noutati-auto

Difuzoarele auto sunt un dar de la producatorii de sisteme audio. Fara ele ne-am plictisi la cozile parca infinite de la semafoare.

Imagini (4) Data: 16 November 2016 Comentarii (0)

BMW i3, primul automobil electric folosit de Poliţia Română
Noutati-auto

Începând de săptămâna trecută, timp de o lună de zile, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație orașul nostru, vor întâlni în trafic, prima autospecială electrică folosită de Poliția Capitalei. Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană.

Imagini (37) Data: 2 August 2016 Comentarii (0)

Volvo lansează cel mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome din Marea Britanie
Noutati-auto

Cei de la Volvo se pregătesc de lansarea celui mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome care va începe anul viitor. Decizia vine din dorința de a accelera introducerea unei tehnologii care promite să reducă considerabil accidentele de mașină, să decongestioneze traficul de pe străzile aglomerate și să ofere șoferilor mai mult timp liber.

Imagini (10) Data: 27 April 2016 Comentarii (0)

Suzuki Baleno, în premieră națională la Salonul Auto Moto 2016
Noutati-auto

La ediţia din acest an a Salonului Auto Moto, programat în perioada 20 – 24 aprilie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, Suzuki va expune în premieră națională modelul Baleno, care va fi comercializat din luna mai și în România.

Imagini (3) Data: 20 April 2016 Comentarii (0)

Opel anunţă autovehiculul electric Ampera-e
Noutati-auto

Opel va lansa anul viitor un autovehicul electric revoluţionar, marca germană continuând cea mai mare şi mai profundă ofensivă de modele din istoria sa prin lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 - 2020.

Imagini (0) Data: 16 February 2016 Comentarii (0)

Vânzările Automobile Bavaria, în creștere
Noutati-auto

Anul 2015 a marcat o creştere pentru toate companiile aflate sub umbrela MHS Holding: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România şi Schmidt Gruppe Deutschland.

Imagini (10) Data: 6 February 2016 Comentarii (0)

Hyundai Ioniq, primul autovehicul disponibil în trei variante de propulsoare electrice
Noutati-auto

Lansarea oficială a fost stabilită pentru luna ianuarie a anului 2016, în Coreea, urmată de cele pentru Europa și SUA, care vor avea loc la evenimentele auto de la Geneva, respectiv New York

Imagini (0) Data: 10 December 2015 Comentarii (0)

Un nou motor GDi și o transmisie automată în opt trepte, marca Hyundai
Noutati-auto

Hyundai Motor a dezvăluit recent noul motor 1.6 litri Gdi și transmisia automată cu opt trepte, în cadrul evenimentului anual International Powertrain Conference.

Imagini (0) Data: 12 November 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2186 :: 18.9MB