No SSO cookie
Un dealer auto din Germania comercializeaza noul Lamborghini Aventador
Noutati-auto

Un dealer auto din Germania a publicat pe site-ul oficial dotarile si pretul de achizitie al noului model Lamborghini, model care va inlocui actualul Murcielago. Lamborghini nu a oferit deocamdata nici o imagine oficiala cu noul model, singurele informatii fiind oferite de o brosura destinata dealerilor europeni.

Imagini (1) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul Nissan Micra
Noutati-auto

Noul Nissan Micra a debutat in 2010 la Salonul Auto de la Geneva. Compacta nipona este dotata cu un propulsor cu trei cilindri de 1.2 litri, acesta este capabil sa dezvolte o putere maxima de 80 CP si un cuplu de 108 Nm.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

Schumacher nu intra in top 50 Autosport
Formula 1

Michael Schumacher nu a avut loc in topul 50 al celor mai buni piloti din sezonul 2010, top publicat de Autosport si condus de Sebastian Vettel si Lewis Hamilton.

Imagini (1) Data: 23 December 2010 Comentarii (0)

S-a scumpit si autostrada
Noutati-auto

Segmentul de autostrada Nadlac-Arad a fost scos la licitatie. Castigatorul va fi anuntat in februarieCiteste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 14 December 2010 Comentarii (0)

Ward's Auto 10 Best Engine Winners for 2011
Noutati-auto

Cele mai bune zece motorizari ale anului in curs au fost nominalizate de publicatia Ward's Auto. Masini.ro va prezinta lista completa.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Infiniti M30d primeste verdictul Autocar
Noutati-auto

Jurnalistii britanici de la Autocar au testat noul Infiniti M30d. Modelul japonez este dotat cu un propulsor diesel V6 de 3.0 litri capabil sa dezvolte 235 CP si 550 Nm. Acesta accelereaza de la 0-100 km/h in 6.9 secunde, are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h si un consum mediu de 7.5 litri/100 km.

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Numarul solicitarilor de plata a taxei auto a crescut de patru ori in Timisoara
Noutati-auto

Avid dupa bani la buget, Guvernul cauta noi surse de finantare. Taxa auto, accizele si toate aceste surse atasate sunt destul de la indemana in ceea ce priveste majorarea.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Doua superbe Ferrari si alte autoturisme, prezente la Automotive Business Show
Noutati-auto

Automotive Business Show, in desfasurare la Timisoara, aduce cateva modele superbe de autoturisme de lux pentru public.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza puternicul BMW E30 M3 Rally
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au testat puternicul BMW E30 M3 modificat de catre cei de la Prodrive. Acestia sunt specializati in modificarea masinilor pentru a concura in raliuri. Modelul M3 a suferit o serie de ranforsari ale caroseriei si al propulsorului, astfel ca in urma modificarilor dezvolta o putere maxima de 300 CP.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3
Noutati-auto

Automobile Bavaria Group a gazduit in data de 20 noiembrie evenimentul de lansare a noului BMW X3, data ce coincide cu lansarea oficiala a acestuia in toate tarile europene.

Imagini (9) Data: 21 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2016 :: 15.27MB