No SSO cookie
Noua generaţie Porsche Boxster a fost prezentată în avanpremieră în România membrilor Porsche Club
Noutati-auto

Bucureşti, 17 aprilie 2012 – Noua generaţie a roadsterului Porsche Boxster a fost prezentată în cadrul unui eveniment special organizat de Porsche Club România. „Meet the New Boxster”, întâlnirea Porsche Club ce a avut loc în perioada 20 – 22 aprilie la Poiana Braşov, reprezintă o premieră pe piaţa auto din România, fiind pentru prima oară când un model a fost prezentat mai întâi clienţilor şi fanilor Porsche.

Imagini (0) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

Porsche pleacă în turneu prin țară cu Porsche Roadshow și Porsche Service Clinic
Noutati-auto

Bucureşti, 20 aprilie 2012 – Porsche Inter Auto România, unic importator și distribuitor al mărcii Porsche în țara noastră prezintă, în perioada 20 aprilie – 24 mai, evenimentele Porsche Roadshow şi Porsche Service Clinic, organizate special pentru posesorii şi admiratorii mărcii. Itinerariul include următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea, Cluj, Suceava şi Bacău.

Imagini (0) Data: 20 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Cei de la SpeedART au modificat un Porsche 911 2012
Noutati-auto

Germanii de la SpeedART au luat un Porsche 911 2012 si l-au dus la un alt nivel, daca putem spune asa. Pentru cei ce nu sunt multumiti de o versiune de baza, aceasta solutie pare viabila. Pachetul ofera un plus de performanta si stil. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (7) Data: 7 April 2012 Comentarii (0)

A murit Ferdinand Alexander Porsche
Noutati-auto

Dr. Ing. h.c. F. Porsche Ag, Stuttgart, este îndoliată în memoria profesorului Ferdinand Alexander Porsche. Preşedintele onorific al consiliului de supraveghere a companiei a murit pe 5 Aprilie 2012 în Salzburg, la varsta de 76 de ani. Matthias Müller, preşedinte şi CEO al Porsche AG a ţinut un discurs în onoarea lui Ferdinand Alexander Porsche: “Suntem întristaţi de moartea partenerului nostru Ferdinand Alexander Porsche. În calitatea sa de creator al modelului 911, acesta a pus bazele unei unei noi culturi a designului în cadrul companiei, care a conturat maşinile noastre sport până în ziua de azi. Filozofia sa despre design reprezintă o moştenire pe care o vom onora mereu.”

Imagini (0) Data: 6 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Project Kahn revigoreaza Porsche Cayenne
Tuning

Cei de la Project Kahn s-au gandit sa revigoreze putin imaginea celebrului Porsche Cayenne. Va invitam sa urmariti galeria de imagini daca sunteti curiosi.

Imagini (7) Data: 31 March 2012 Comentarii (0)

Andrei Duica: de la Porsche Romania, la antreprenoriat
Noutati-auto

București, 26 Martie: Începând cu luna Martie, Andrei Duică, fost director al departamentului Audi vânzări din cadrul Porsche Inter Auto România – Porsche Bucuresti Nord și unul dintre cei mai reputați oameni din domeniu, a decis să părăsească firma în care activa de peste șapte ani, pentru a da curs unor proiecte personale.

Imagini (0) Data: 27 March 2012 Comentarii (0)

GENEVA 2012 LIVE: Porsche Boxster S
Stiri

Echipa Masini.ro aflata la Salonul de la Geneva prezinta Porsche Boxter S

Imagini (21) Data: 6 March 2012 Comentarii (0)

GENEVA 2012 LIVE: Porsche Boxster
Stiri

Echipa Masini.ro aflata la Salonul de la Geneva prezinta Porsche Boxster

Imagini (16) Data: 6 March 2012 Comentarii (0)

Primul Porsche 911 2012 facut zob
Noutati-auto

A venit timpul sa avem si un Porsche implicat intr-o astfel de isprava. Primul Porsche 911 2012 a intrat in decor.

Imagini (0) Data: 28 February 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Noul model Porsche Macan
Noutati-auto

Porsche Macan: un SUV cu caracteristicile unei masini sport

Imagini (0) Data: 16 February 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2443 :: 18.86MB