No SSO cookie

VIDEO: Noul model Porsche Macan

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul model  Porsche Macan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche Macan: un SUV cu caracteristicile unei masini sport

 
 

Acesta este noul brand Porsche Macan, cunoscut anterior ca Porsche Cajun. Baby-Cayenne este planificat ca un concurent pentru actualul BMW X3, Audi Q5 si Range Rover Evoque.

Productia urmeaza sa inceapa in Leipzig, in 2013. Porsche Macan reprezinta o investitie de 500 de milioane de euro, unul dintre cele mai mari proiecte din istoria Porsche, si mai mult de 1.000 de locuri de munca noi.

Bernhard Maier, Membru al Consiliului executiv de vanzari si marketing Porsche, a declarat:
„Macan combina toate caracteristicile unei masini sport cu beneficiile unui SUV si este un Porsche veritabil. Numele unui nou Porsche trebuie sa se potriveasca cu brandul, sa sune bine in foarte multe limbi si dialecte si sa evoce asocieri pozitive”.

Motoarele care vor fi montate pe Macan vor varia de la un motor diesel de 3.0 litri ce produce 240 CP si 550 Nm cuplu pana la un motor de  2.0 litri TFSI supraalimentat sau un motor de 3.0 litri pe benzina ce produce 333 CP.

Nu se cunoaste inca data lansarii modelului. Geneva Motor Show ar putea fi o optiune buna pentru producatorul german, dar nu se stie daca ei vor lansa micul Cayenne la evenimentul din martie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1788 :: 17.78MB