No SSO cookie
VIDEO: Ford Focus RS 500 vs Porsche Boxter
Noutati-auto

Autoexpress a realizat un test comparativ intre Ford Focus RS500 si Porsche Boxter. Cele doua modele au fost testate pe circuit, scopul fiind acela de a determina care masina este mai rapida in traficul de zi cu zi.

Imagini (1) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Jay Leno prezinta puternicul Porsche 911 GT3 Hybrid!
Noutati-auto

Jay Leno a fost invitat de catre cei de la Porsche pentru a vedea modelul 911 GT3 Hybrid in actiune. Inginerul, impreuna cu soferul puternicului model de curse ii prezinta in detaliu modul de functionare.

Imagini (1) Data: 6 September 2010 Comentarii (0)

Porsche 356 c coupe
Utile

Pentru a usura trecerea la cel mai nou model al sau, 911, Porsche a continuat sa imbunatateasca modelul 356, pentru a pastra baza de clienti pe care o avea deja. Venerabilul motor 1600 cc a fost folosit in continuare, desi a fost fost modificat cu o cama mai mare si cu valve mai mari, ceea ce i-a conferit mai multa putere.

Imagini (1) Data: 31 August 2010 Comentarii (0)

Porsche 356 Gmund/Stuttgart coupe
Utile

La scurta vreme dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, compania Porsche a emigrat in Austria. Ferry Porsche a inceput sa isi puna in practica ideea crearii unui Volkswagen sport Gmund in Karnten. Tatal sau avusese aceasta idee de mult timp, dar in aceasta perioada era inchis intr-o teminita din Franta. In 1947 a fost produs un cabri cu un sasiu tubular si cu caroserie din aluminiu, avand un motor VW Beetle. Revista Schweizer Automobil a testat acest Porsche numarul 1 si a scris despre el: "Asa trebuie prezentate caracteristicile unei masini moderne".

Imagini (0) Data: 31 August 2010 Comentarii (0)

Porsche va construi platforma viitoarelor modele sport din Grupul VW
Noutati-auto

Grupul VW a ales ca Porsche sa fie constructorul platformei pentru viitoarele modele sport ale companiei, in detrimentul celor de la Audi.

Imagini (1) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Walter Rohrl testeaza Porsche 911 GT2 RS
Noutati-auto

Un tur de circuit cu Porsche 911 GT2 RS, efectuat de Walter Rohrl, senior test driver al companiei Porsche.

Imagini (6) Data: 25 August 2010 Comentarii (1)

Noul Porsche 911 Turbo S apare cu 530 CP
Utile

Porsche incepe in primavara comercializarea unei noi variante 911, performanta Turbo S este 530 CP. Peste doi ani soseste urmasul Porsche 911, asa ca fabrica germana petrece timpul ramas cu lansarea pe piata a unei noi variante. Cel mai nou model se va numi Turbo S, aceasta subliniere a fost folosita doar la editiile speciale al seriei 993 si 996, insa de data aceasta va fi un model complet individualizat.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

A disparut Porsche tuner-ul de renume mondial
Utile

In Africa de Sud si in acest moment este cautat Uwe Gemballa, cel care si-a facut renume in sfera masinilor sport cu tuningul modelelor Porsche.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (1)

Dupa Porsche 911 GT3 R Hybrid vine si noul Cayenne
Utile

Porsche Cayenne din generatia a doua a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Liniile exacte al noului Cayenne sunt inca misterioase, insa este sigur ca au folosit o gramada de LED-uri in proiectoare.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Jay Leno si noul Porsche 918 Spyder
Noutati-auto

Jay Leno a avut ocazia sa vada conceptul Porsche 918 Spyder de aproape. Acesta a fost invitat de Porsche la Pebble Beach pentru a discuta despre noul model cu Michael Mauer, designerul sef de la Porsche.

Imagini (1) Data: 19 August 2010 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1873 :: 15.27MB