No SSO cookie

Noua generaţie Porsche Boxster a fost prezentată în avanpremieră în România membrilor Porsche Club

voteaza
(0/ 0)
Noua generaţie Porsche Boxster a fost prezentată în avanpremieră în România membrilor Porsche Club
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bucureşti, 17 aprilie 2012 – Noua generaţie a roadsterului Porsche Boxster a fost prezentată în cadrul unui eveniment special organizat de Porsche Club România. „Meet the New Boxster”, întâlnirea Porsche Club ce a avut loc în perioada 20 – 22 aprilie la Poiana Braşov, reprezintă o premieră pe piaţa auto din România, fiind pentru prima oară când un model a fost prezentat mai întâi clienţilor şi fanilor Porsche.

 
 

„Noul Boxster reprezintă o renaştere a spiritului Porsche, care este definit de performanţã, adrenalinã, competiţie şi sportivitate”, a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche. „Membrii Porsche Club vor fi primii care vor putea să remarce şi să aprecieze evoluţia şi noile caracteristici ale modelului", a adăugat Adrian Pascu. 

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, membrii Clubului au avut ocazia să îl cunoască pe Ionuţ Bonoiu, redactorul-şef al revistei Forbes România, un pasionat al fenomenului auto, care începând cu sfârşitul lunii martie ocupă funcţia de Identity Director al Porsche Club România. 
„În urmă cu un deceniu, când am început să scriu despre domeniul auto din România, nu se vindeau mai mult de 10-15 automobile Porsche pe an, iar ideea unui club al posesorilor de Porsche părea mai degrabă o utopie”, a declarat Ionuţ Bonoiu. „Invitaţia de a ocupa acum funcţia de Identity Director în cadrul Porsche Club România mă onorează, având în vedere că la baza clubului stă pasiunea membrilor pentru spiritul Porsche, pasiune împărtăşită în egală măsură şi de mine”, a încheiat Bonoiu. 

„Spre deosebire de hobby, pasiunea presupune înţelegere şi nu este condiţionată de mijloace. Membrii Porsche Club Romania sunt pasionaţi. Pentru că înţeleg viziunea unei familii care a “marcat printr-o marcă” inegalabilă, istoria automobilului. Cu Porsche, pasiunea ta este, pe cât de accesibilă, pe atât de spectaculoasă. Te invit în familia noastră de pasionaţi, iar Boxster este prima uşă care merită deschisă”, a declarat Adrian Chebuţiu, Preşedinte al Porsche Club România. 

Noul Porsche Boxster este disponibil pentru comenzi începând din luna martie a acestui an, la preţuri de la 54.745 de euro cu TVA. Versiunea de bază a modelului este echipată cu un propulsor de 2,7 litri şi 265 CP, iar cea de top – Boxster S – este dotată cu un propulsor de 3,4 litri şi 315 CP.
Consumul mediu coboară sub 8 litri la 100 de kilometri, în cazul cutiei de viteze PDK, dotare pentru care optează peste 70% dintre clienţii Porsche.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2288 :: 17.79MB