No SSO cookie

Kovalainen a scapat nevatamat dintr-un accident in Cursa Campionilor

voteaza
(0/ 0)
Kovalainen a scapat nevatamat dintr-un accident in Cursa Campionilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Heikki Kovalainen a fost victima unui accident la Dusseldorf, in timpul Cursei Campionilor, necesitand ingrijiri medicale si fiind fortat sa se retraga din competitie.

 
 
Pilotul finlandez de Formula 1 Heikki Kovalainen a suferit un accident destul de urat in timpul Cursei Campionilor, reusind sa scape nevatamat, dar fiind fortat sa se retraga din competitia in care concura.

Pilotul echipei Lotus se afla intr-o masina sport marca Audi R8 alaturi de prietena lui, Catherine Hyde. Ambii au necesitat spitalizare, finlandezul pierzandu-si cunostinta chiar, dar au fost externati dupa un control de rutina.

Kovalainen, care s-a impus in aceasta competitie in anul 2004, participa la chiar prima mansa a dupa-amiezii de duminica in momentul in care, la capatul ultimului viraj, a lovit barierele de pe marginea circuitului, cauzand daune serioase suspensiilor masinii sale Audi.

Finlandezul a dat vina pentru accidentul de la Dusseldorf pe acceleratie, aceasta aparent blocandu-se si determinandu-l pe pilotul de Formula 1 sa piarda controlul masinii.


Adrian Diaconescu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0895 :: 17.78MB