No SSO cookie

Ricciardo, nesigur de ce va face in 2011

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo, nesigur de ce va face in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daniel Ricciardo, cel care a impresionat in testele tinerilor piloti de la Abu Dhabi, a declarat ca nu stie unde il va gasi sezonul viitor, dar ca se simte pregatit sa faca pasul catre Formula 1.

 
 
Tanarul pilot australian Daniel Ricciardo a declarat ca n-are nici cea mai mica idee ce-i rezerva viitorul apropiat in motorsport, in ciuda dominarii testelor tinerilor piloti din Formula 1 de saptamana trecuta.

Ricciardo, actualul pilot de rezerva al echipei Red Bull, a reusit performante exceptionale in testele de la Abu Dhabi, reusind sa depaseasca cel mai bun timp obtinut de Vettel in calificarile de pe acelasi circuit cu peste o secunda. De asemenea, palmaresul lui in diviziile inferioare Formula 1 este unul demn de invidiat. Ricciardo s-a impus in 2009 in Formula 3 britanica, cu un an inainte in Formula Renault WEC, iar in sezonul acesta s-a clasat al doilea in Formula Renault 3,5.

Cu toate acestea, viitorul apropiat nu suna roz pentru Daniel Ricciardo. Red Bull nu are niciun loc vacant, atat Vettel, cat si Webber, dar si Sebastian Buemi si Jaime Alguersuari de la echipa a doua, Toro Rosso, avand contracte semnate pentru sezonul viitor. O portita de intrare s-ar putea gasi si pentru australian, in conditiile in care exista speculatii ca pilotii echipei Toro Rosso ar avea contracte ferme doar pentru jumatate din sezonul 2011.

Ricciardo a lasat sa inteleaga ca se simte pregatit pentru un loc in Formula 1, fiind extrem de multumit de progresele inregistrate in teste, dar a declarat in acelasi timp ca intelege situatia de la Red Bull si ca este dispus sa mai astepte putin timp pana i se va ivi ocazia de a intra in ''Marele Circ''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1035 :: 22.18MB