No SSO cookie

De la Rosa nu vrea sa renunte la Formula 1

voteaza
(0/ 0)
De la Rosa nu vrea sa renunte la Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pedro de la Rosa isi doreste sa evolueze in sezonul viitor din nou in Formula 1, chiar daca recunoaste ca ii va fi extrem de dificil sa gaseasca un loc de pilot fara un sprijin material serios.

 
 
Pilotul spaniol de curse Pedro de la Rosa a declarat ca spera inca sa gaseasca un loc in Formula 1 pentru sezonul 2011, cu toate ca eforturile sale sunt periclitate de lipsa de sprijin financiar consistent.

De la Rosa, in varsta de 39 de ani, a pilotat de-a lungul carierei sale in Formula 1 pentru echipele Arrows, Jaguar, McLaren si Sauber, adunand 85 de curse, 35 de puncte si un podium. Ibericul a concurat pentru Sauber in inceputul sezonului 2010, dar a pierdut locul de titular in favoarea lui Nick Heidfeld, dupa Marele Premiu al Italiei.

In acest moment, De la Rosa este liber de contract si isi cauta asiduu un loc in Marele Circ. Principala piedica in calea gasirii unei echipe este lipsa resurselor materiale, spaniolul nefiind dispus sa plateasca pentru un loc de pilot. Ca destinatii probabile se vehiculeaza in acest moment echipa Hispania Racing, insusi De la Rosa recunoscand ca au existat discutii intre el si managementul echipei.

Referitor la politica echipelor, pilotul spaniol a declarat ca este o perioada foarte grea pentru toata lumea si ca toti managerii cauta solutiile cele mai ieftine si cele mai avantajoase din punct de vedere financiar, valoarea sportiva fiind lasata la o parte de cele mai multe ori.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1193 :: 17.78MB