No SSO cookie

Klien spera sa piloteze pentru Hispania in 2011

voteaza
(0/ 0)
Klien spera sa piloteze pentru Hispania in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Klien isi doreste sa piloteze pentru echipa Hispania in sezonul 2011, cu toate ca recunoaste ca ii va fi dificil sa concureze cu pilotii din afara Europei care vin cu sprijin material serios si cu sponsori de anvergura.

 
 
Pilotul austriac de curse Christian Klien a declarat ca spera sa prinda un loc de pilot titular la echipa Hispania Racing pentru sezonul 2011, echipa in ale carei progrese s-a declarat extrem de increzator.

Klien, in varsta de 27 de ani, a pilotat in trei curse in sezonul recent incheiat pentru Hispania, tinandu-i locul japonezului Sakon Yamamoto, cel, care in ciuda sprijinului financiar, a dezamagit crunt. Austriacul a declarat ca isi da seama ca va fi foarte dificil de acum inainte pentru pilotii europeni care se bazeaza doar pe talent sa concureze cu piloti de pe alte continente, care vin cu sprijin material serios.

Christian Klien a dat exemplul lui Nico Hulkenberg, pilotul debutant care a impresionat cel mai mult in 2010, ramanand insa fara echipa din cauza lipsei de sponsori. Totusi, austriacul a lasat sa se inteleaga ca nu duce lipsa de oferte si ca are optiuni de a pilota in 2011, chiar daca nu in Formula 1 ca pilot titular.

Fost pilot la Jaguar sau Red Bull, precum si pilot de teste la Honda si Sauber, Christian Klien spera ca echipa Hispania sa isi continue ascensiunea inceputa in 2010 si sa-i ofere un volan in Formula 1 pentru 2011.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0908 :: 17.78MB