No SSO cookie

Kobayashi, multumit de primul sezon in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Kobayashi, multumit de primul sezon in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kamui Kobayashi, pilotul japonez al echipei Sauber, s-a declarat multumit de primul sau sezon in Formula 1, declarand in acelasi timp ca atat el, cat si echipa trebuie sa-si propuna mai mult in sezonul 2011.

 
 
Pilotul japonez Kamui Kobayashi s-a declarat per total multumit de sezonul sau de debut in Formula 1, in ciuda unor probleme de adaptare si a unor dificultati tehnice intampinate la inceputul anului.

Niponul in varsta de 24 de ani a incheiat un campionat cu suisuri si coborasuri pe pozitia a 12-a in ierarhia finala a pilotilor, cu un total de 32 de puncte. Cea mai buna clasare reusita de Kobayashi a fost in Marele Premiu de la Silverstone, unde a ocupat locul sase, in timp ce echipa Sauber a incheiat pe locul opt clasamentul constructorilor.

Kobayashi a dorit sa multumeasca intregii echipe pentru progresele inregistrate de-a lungul sezonului, in conditiile in care inceputul a fost unul extrem de dezamagitor. Japonezul a mai declarat ca, in ciuda inceputului timid, anul poate fi considerat unul reusit pentru Sauber, dar ca in 2011 el si echipa trebuie sa-si propuna sa obtina mai mult.

'' Scopul meu personal este sa comit zero greseli. Pentru echipa, sper sa avem o masina buna si sper sa ne putem lupta in mod regulat pentru puncte, pentru a ne imbunatati pozitia in clasamentul echipelor, fata de cea obtinuta in 2010. '' a declarat Kamui Kobayashi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1506 :: 17.78MB