No SSO cookie

Alonso, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Alonso, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a reusit cel mai bun timp al celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de la Monaco, pilotul Ferrari fiind urmat de Lewis Hamilton si Nico Rosberg.

 
 

Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a reusit cel mai bun timp al sesiunii a doua de antrenamente libere de la Monaco. Ibericul a fost urmat de Lewis Hamilton, de la McLaren, si Nico Rosberg, de la Mercedes, in conditiile in care majoritatea pilotilor au exersat strategii asemanatoare cu cele pe care le vor adopta in calificarile de sambata.

Diferentele dintre primii clasati au fost extrem de mici, Alonso avand un avantaj de doar o zecime de secunda fata de Lewis Hamilton, care la randul sau a avut o zecime de secunda mai putin decat Nico Rosberg. Pe pozitia a patra s-a clasat cel de-al doilea pilot McLaren, Jenson Button, in timp ce Sebastian Vettel a fost doar al cincilea, cu aproximativ o jumatate de secunda mai lent decat Fernando Alonso.

Mark Webber a recuperat din timpul pierdut in prima sesiune de antrenamente libere si a efectuat nu mai putin de 42 de tururi. Cu toate acestea, australianul s-a clasat doar pe pozitia a opta, neefectuand niciun tur rapid pe gume soft.

Problemele nu au lipsit nici de data aceasta pentru mai multi piloti, Vitaly Petrov iesind cel mai sifonat din aceste antrenamente libere dupa o coliziune destul de serioasa cu unul din zidurile de protectie. Si Pastor Maldonado, Heikki Kovalainen sau Jaime Alguersuari au avut batai de cap cu circuitul extrem de pretentios al Principatului Monaco, cu toate ca toti trei au reusit sa incheie antrenamentele cu daune minime.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2219 :: 22.11MB