No SSO cookie

Button, multumit in sfarsit de strategia McLaren

voteaza
(0/ 0)
Button, multumit in sfarsit de strategia McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button s-a declarat pentru prima data in acest sezon satisfacut de strategia echipei sale, la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, in care pilotul McLaren a obtinut pozitia a treia pe podium.

 
 

Jenson Button, pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, a declarat ca a locul al treilea obtinut in Marele Premiu al Spaniei se datoreaza in primul rand inginerilor teamului sau, cei care au optat pentru prima data in acest sezon pentru strategia de cursa cea mai potrivita.

Button nu a avut cea mai fericita sesiune de calificari la Barcelona, obtinand doar al cincilea timp, dar a recuperat in cursa, fiind singurul pilot important care a optat pentru trei opriri la boxe.

Strategia cu trei opriri intr-o cursa incepe sa devina o obisnuinta pentru fostul campion mondial, acesta avand parte de ea si in precedenta etapa din calendarul Formula 1, etapa desfasurata in Turcia. Dar daca atunci strategia s-a dovedit falimentara, ducandu-l pe Button pe locul sase, de data aceasta britanicul s-a declarat mai mult decat fericit.

'' Am reusit sa facem strategia cu trei opriri sa functioneze perfect. Acum doua saptamani nu a fost decizia cea mai inteleapta, dar acum a mers foarte bine. Sunt satisfacut de acest podium si il datorez in intregime echipei. '' a spus Jenson Button dupa cursa catalana de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0935 :: 22.16MB