No SSO cookie

ABT a creat un nou kit de performanta

voteaza
(0/ 0)
ABT a creat un nou kit de performanta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

ABT Sportsline a a creat un kit de imbunatatire a performantei pentru propulsoarele 1.2 TSI, 1.4 TSI si 1.6 TDI. Acesta va fi disponibil pentru modelele din gama Skoda, Volkswagen, Audi si Seat.

 
 
ABT Sportsline a creat pachete de tuning pentru modele precum Seat Leon Cupra, noul Audi A8, Audi R8 Spyder si Audi A1. Noul pachet de performanta este destinat modelelor dotate cu propulsoarele 1.2 TSI, 1.4 TSI si 1.6 TDI din grupul Volkswagen.

Noul kit poate fi folosit pe modelele Volkswagen Scirocco, noul Volkswagen Polo, Golf, Audi A1, Seat Ibiza si Skoda Fabia. Pachetul realizat pentru propulsorul 1.2 TSI creste puterea maxima de la 105 la 140 CP. Acest propulsor este disponibil pe modelele Volkswagen Polo, Golf, Scirocco si Seat Ibiza. 

Propulsorul 1.4 TSI folosit pe modelele Audi A3 si Skoda Superb a primit o crestere a puterii de la 125 la 160 CP. Cel folosit pe Polo GTI si pe Ibiza Cupra dezvolta acum 210 CP, fata de 180 CP cat este standard.

Propulsorul 1.6 TDI a primit o crestere a puterii de la 105 CP pana la 125 CP. Acest propulsor este disponibil pe modelele
Volkswagen Golf, Polo, Eos, Skoda Roomster, Audi A1 si A3.

Andrei Monenciu





 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2391 :: 22.11MB