No SSO cookie

Bentley Continental GT Supersports tunat de Anderson Germany

voteaza
(0/ 0)
Bentley Continental GT Supersports tunat de Anderson Germany
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anderson Germany a realizat un pachet complet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Supersports. Acesta este format dintr-un pachet aerodinamic si un kit de imbunatatire a performantelor.

 
 
Anderson Germany este un tuner german recunoscut pentru surplusul de putere adus supercarurilor precum Ferrari F430 Scuderia, Ferrari California si Lamborghini Gallardo Balboni Edition. Cel mai recnet model modificat este supercar-ul de lux Bentley Continental GT Supersports.

Modelul Bentley Continental GT Supersports este dotat standard cu un propulsor W12 capabil sa dezvolte 630 CP si cuplu de 800 Nm. Tunerul german a ridicat puterea la 695 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in aproximativ 3 secunde, iar viteza maxima trece de 320 km/h. Puterea suplimentara se datoreaza unui ECU recalibrat, filtre de aer sportive si un nou sistem de evacuare.

Pachetul estetic este format din spoilere frontale, praguri laterale, difuzor montat in spate, eleron montat pe portbagaj si jante de 22 inch. Kit-ul aerodinamic este limitat la 300 de unitati. Interiorul este imbracat in piele si Alcantara, iar pentru a continua aerul sportiv si in interior, Anderson Germany a folosit si insertii din fibra de carbon.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3831 :: 17.8MB