No SSO cookie

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă

voteaza
(0/ 0)
BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

 
 

München/Stephanskirchen, 14 mai 2012. Am reuşit! Bucurie fără margini pentru Team BMW Motorrad Motorsport: echipa din München şi Stephanskirchen a sărbătorit prima victorie în clasa de elită a motocicletelor bazate pe modele de serie. Pilotul oficial Marco Melandri (Italia) a triumfat în cea de-a 88-a cursă a echipei, trecând linia de sosire de la Donington (Marea Britanie) înaintea coechipierului Leon Haslam (Marea Britanie), care a completat dubla pentru BMW. BMW Motorrad continuă ascensiunea spre vârful ierarhiei: după ce Troy Corser (Australia) a reuşit două premiere pentru echipă - primul pole position şi prima clasare pe podium - în 2010, Marco Melandri a încheiat pe locul al doilea la cea dintâi participare sub culorile BMW Motorrad, iar Leon Haslam a adunat două podiumuri în week-endul de la Imola, echipa a trecut acum de un nou moment important.

"Felicitări lui Marco şi echipei pentru această primă victorie", a declarat Hendrik von Kuenheim, directorul general BMW Motorrad. "Nu ne-am aşteptat să vedem BMW Motorrad părăsind Donington cu o dublă. Este păcat că piloţii noştri nu au putut să încheie cea de-a doua cursă, căci Leon ar fi obţinut prima lui victorie pentru BMW Motorrad. Toată echipa a lucrat din greu pentru a converti întregul potenţial al modelului BMW S 1000 RR în succes pe circuit. Aş dori să mulţumesc tuturor acelora care sunt implicaţi în diferite departamente pentru eforturile lor neobosite. Anul acesta, obiectivul nostru este să continuăm faza de dezvoltare, să fim prezenţi constant pe podium şi să sărbătorim mai multe victorii. Sunt deosebit de încântat că am reuşit să ne impunem prin propriile noastre puteri. De asemenea, sunt încrezător că acesta este doar începutul a tot ceea ce va urma şi că vom vedea un pilot BMW pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în mai multe rânduri de-a lungul acestui sezon."

"Această dublă recompensează munca asiduă pe care toţi cei implicaţi în acest proiect au depus-o în ultimele săptămâni şi luni", a completat directorul BMW Motorrad Motorsport, Bernhard Gobmeier. "Toate departamentele au o colaborare strânsă şi succesul este nu doar al celor din echipa de curse, ci al tuturor de la BMW Motorrad. După ce am depăşit acest moment important, obiectivul nostru este să repetăm isprava şi să producem aceeaşi performanţă solidă în cursele viitoare, aşa cum am reuşit la Donington."

"Este un sentiment incredibil", a declarat Marco Melandri. "Este fantastic să faci parte din istoria unei companii precum BMW Motorrad. Pe când eram copil, nu aş fi îndrăznit să visez la aşa ceva. Aş dori să mulţumesc celor de la BMW Motorrad, echipei de la circuit şi tuturor celor implicaţi în acest proiect. Am avut dificultăţi, dar mereu am lucrat la maximum şi nu am cedat. Vom continua să fim implicaţi 100% acestei cauze. Sunt încântat la culme."

De când şi-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Superbike, versiunea de curse a modelului BMW S 1000 RR a fost dezvoltată şi optimizată continuu la uzinele din München şi Stephanskirchen. Munca este realizată în strânsă colaborare cu departamentul de dezvoltare a producţiei. Ambele părţi beneficiază de pe urma unui amplu schimb de cunoştinţe. Peste 100 de echipe de client de pretutindeni au încredere în potenţialul motocicletelor supersport BMW Motorrad şi au sărbătorit deja numeroase titluri şi victorii în campionate naţionale şi internaţionale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2603 :: 22.19MB