No SSO cookie
BCR majoreaza limita creditului pentru achizitionarea de autoturisme
Noutati-auto

Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat suma maxima care poate fi acordata de banca in cazul creditelor pentru achizitionarea de autoturisme, motociclete, motorete si barci cu motor, de la 15.000 echivalent euro la 30.000 echivalent euro, informeaza un comunicat al BCR.

Imagini (0) Data: 26 September 2003 Comentarii (0)

SuperMoto S1 - Extaz pentru Vertemati în Grand Prix-ul Germaniei
Moto

Pe renumitul circuit de Moto GP de la Sachsenring, Germania, in 20-21 septembrie s-a desfasurat cea de-a 8-a etapa a Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1, câştigată de Max Manzo şi coechipierul său Gerald Delphine din echipa producătorului de motociclete Vertemati.

Imagini (0) Data: 24 September 2003 Comentarii (0)

AutoItalia Grup prezinta 9 modele noi la SIAB 2003
Noutati-auto

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangYong, şi reprezentant al motocicletelor Honda, prin divizia sa Inter Motorcycles, va prezenta la ediţia din acest an a Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti, patru avanpremiere naţionale şi 5 noi modele, potrivit unui comunicat al firmei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 September 2003 Comentarii (0)

Honda Motor Co. - scurt istoric (partea I)
Moto

O să încercăm, în săptămânile care urmează să vă prezentăm un scurt istoric al motocicletelor Honda. Informaţiile pe care le prezentăm provin de la importatorul oficial al mărcii în România, compania Inter Motorcycles, din grupul Auto Italia.

Imagini (0) Data: 19 September 2003 Comentarii (0)

Sara Motors a vândut 71 de unitati Suzuki în primele 4 luni
Noutati-auto

Compania RS Sara Motors, importator exclusiv Suzuki în Romania, pentru Transilvania şi Banat, a vândut în primele patru luni ale anului 71 de automobile şi 4 motociclete, a declarat, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Eugen Cocea, director de marketing al companiei.

Imagini (0) Data: 9 May 2003 Comentarii (0)

Ducati si Moto Guzzi au ajuns si în Bucuresti
Moto

Societatea Visual Impact Services (VIS) intenţionează să vândă, în acest an, circa 30 de motociclete Ducati, Moto Guzzi şi Harley Davidson, a declarat, miercuri, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Vladimir Ene, directorul companiei.

Imagini (0) Data: 16 April 2003 Comentarii (0)

Rewaco a lansat un nou model de “drugster”
Moto

Rewaco, unul dintre cunoscuţii constructori de motociclete pe trei roţi, a introdus în acest an pe piaţă modelul HS6 V-Twin, echipat cu noul motor Harley-Davidson Twin cam 88 V-twin de 1450 de centimetri cubi, informează motobzky.co.uk.

Imagini (0) Data: 28 March 2003 Comentarii (0)

Vânzarile moto aproape 1.000 de unitati
Moto

Pe o piaţă în devenire, vânzările de motociclete, scutere şi ATV-uri noi au ajuns în România, în anul 2002, la aproape 1.000 de unităţi, potrivit datelor preluate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule (APIA).

Imagini (0) Data: 14 March 2003 Comentarii (0)

Harley-Davidson se întoarce în România
Moto

Harley-Davidson revine în România, după doi ani de absenţă, reluînd în acelaşi timp şi activitatea de vânzări a renumitelor motociclete americane şi celebrând astfel aniversarea a 100 de ani de activitate a companiei, a declarat siteului www.masini.ro , Alex Neguţ, reprezentant al companiei.

Imagini (0) Data: 14 March 2003 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1014 :: 18.88MB