No SSO cookie
Toyota Tundra Ducati Transporter - Parteneriatul cu Ducati!
Concepte

Firma de masini Toyota si cea de motociclete Ducati au ceva in comun: Toyota Tundra Ducati Transporter!

Imagini (1) Data: 5 November 2008 Comentarii (0)

SMAEB: Automobile Bavaria a expus cele mai noi modele BMW Motorrad
Noutati-auto

- Compania a deschis recent un nou showroom cu service pentru motocicletele BMW - "JJ" Polnaja s-a intalnit cu admiratorii la standul Automobile Bavaria. Motocicleta sa, un BMW R 1150 GS Adventure Editie Limitata pe care a parcurs singur 44 de tari, a fost expusa pe toata perioada salonului.

Imagini (2) Data: 17 March 2008 Comentarii (0)

Fiat controleaza peste 25% din piata vehiculelor comerciale in Romania
Noutati-auto

In primele 7 luni ale acestui an, Autoitalia Group, unic importator al marcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong, Honda si Segway a vandut 8293 autovehicule, precum si 194 motociclete si scutere Honda.

Imagini (0) Data: 30 August 2007 Comentarii (0)

Peste 4.000 de autovehicule vandute in Bulgaria luna trecuta
Noutati-auto

Companiile membre ale Uniunii Importatorilor de Automobile din Bulgaria (UIAB) au vandut, in luna aprilie, un numar total de 4.033 autoturisme, camioane, autobuze si motociclete noi, in crestere comparativ cu 3.290 de unitati in luna aprilie 2006, a anuntat UIAB intr-un comunicat dat publicitatii marti, informeaza BTA.

Imagini (0) Data: 16 May 2007 Comentarii (0)

AutoItalia Group la "Sport & Adventure Motor Show"
Noutati-auto

In perioada 17 – 21 mai 2005, companiile Interauto – unic importator autorizat al autovehiculelor Ssangyong in Romania si Inter Motorcycle - importatorul motocicletelor Honda in Romania, vor reprezenta AutoItalia Group la expozitia “Sport & Adventure Motor Show”, care se va organiza in Piata Constitutiei.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

Automobile Bavaria la SMAEB 2006
Moto

Automobile Bavaria prezinta la SMAEB cele mai noi modele de motociclete ale familiei BMW Motorrad. Deschiderea salonului va avea loc vineri, in pavilionul central la Romexpo. Automobile Bavaria va invita sa vizitati standul BMW.

Imagini (0) Data: 4 May 2006 Comentarii (0)

Piaggio a inregistrat in 2005 un profit net de 37,9 milioane euro
Moto

Compania italiana de motociclete Piaggio a inregistrat un profit net de 37,9 milioane euro in anul 2005 si venituri de 1,45 miliarde, cu 368 milioane mai mult fata de anul precedent.

Imagini (0) Data: 10 March 2006 Comentarii (0)

Dealeri Suzuki in Romania
Noutati-auto

Distributia de automobile si motociclete Suzuki pentru Romania va fi controlata incepand cu acest an de Magyar Suzuki Corporation, care va deveni singura entitate care va reprezenta producatorul japonez pe piata romaneasca.

Imagini (0) Data: 25 January 2006 Comentarii (0)

Cea mai scumpa motocicleta din Romania, Honda Valkyrie Rune,
Moto

INTERMOTORCYCLE, distribuitor oficial al motocicletelor si ATV-urilor Honda in Romania, gazduieste �o bijuterie rara� in showroom-ul sau din Bucuresti, calea Dorobantilor nr. 135. Este vorba de HONDA VALKYRIE RUNE, cea mai scumpa motocicleta existenta la ora actuala in Romania.

Imagini (0) Data: 6 June 2005 Comentarii (3)

Creditele pentru autoturisme s-au înmultit
Noutati-auto

Oferta de credite pentru autoturisme s-a diversificat in ultimii ani odata cu deschiderea bancilor comerciale catre populatie. Si pe acest segment institutiile de credit si-au relaxat conditiile, crescand perioada de creditare si suma maxima acordata pentru cumpararea unei masini sau chiar a unei motociclete.

Imagini (0) Data: 20 April 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0935 :: 18.9MB