No SSO cookie

BCR majoreaza limita creditului pentru achizitionarea de autoturisme

voteaza
(0/ 0)
BCR majoreaza limita creditului pentru achizitionarea de autoturisme
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat suma maxima care poate fi acordata de banca in cazul creditelor pentru achizitionarea de autoturisme, motociclete, motorete si barci cu motor, de la 15.000 echivalent euro la 30.000 echivalent euro, informeaza un comunicat al BCR.

 
 
BCR a primit numeroase solicitari, inclusiv prin sucursalele sale teritoriale, atat din partea societatilor care comercializeaza astfel de produse, cat si a persoanelor fizice, pentru ca banca sa majoreze plafonul maxim pentru astfel de imprumuturi. In cazul acestui tip de credite, solicitantul poate sa garanteze doar cu salariul si trebuie sa cesioneze in favoarea bancii polita de asigurare CASCO a autoturismului. Beneficiarii de credite trebuie sa fie salariati, cu contract de munca pe perioada nedeterminata sau cu contract de munca pe perioada determinata, dar care sa fie mai mare decat perioada de creditare, si sa faca dovada realizarii de venituri lunare certe duble fata de rata lunara de rambursat, la care se adauga, in cazul creditelor in valuta, o marja de 10 la suta din rata totala de rambursat, destinata acoperirii riscului valutar. La creditele in lei se iau in calcul veniturile nete certe cumulate ale solicitantului, cat si ale sotului/sotiei. In cazul unui credit in lei pentru achizitionarea unui autoturism nou, este necesar un avans de 25 la suta, perioada maxima de creditare este de cinci ani, dobanda este variabila, in prezent fiind de 25,75 la suta sau cu dobanda fixa pe perioada de sase luni de 23,75 la suta, 12 luni de 21,75 la suta si 36 luni de 20,75 la suta. Daca solicitantul opteaza pentru un avans mai mic de 25 la suta (poate fi si avans zero lei), nivelul de dobanda creste cu un punct procentual. Pentru obtinerea unui credit pentru achizitionarea unui autoturism nou in valuta este necesar un avans minim de 15 la suta, suma maxima pe care solicitantul poate beneficia este de 30.000 euro, perioada maxima de creditare este de cinci ani, iar dobanda este, in prezent de 10,5 la suta pe termen scurt si de 12 la suta pe termen mediu.

 

Cuvinte cheie:
BCR |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1668 :: 22.09MB