No SSO cookie

Sara Motors a vândut 71 de unitati Suzuki în primele 4 luni

voteaza
(0/ 0)
Sara Motors a vândut  71 de unitati Suzuki în primele 4 luni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania RS Sara Motors, importator exclusiv Suzuki în Romania, pentru Transilvania şi Banat, a vândut în primele patru luni ale anului 71 de automobile şi 4 motociclete, a declarat, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Eugen Cocea, director de marketing al companiei.

 
 
[poza1s]“Pentru noi, anul 2003 se anunţă a fi unul destul de dificil, astfel că ne este destul de greu să facem o estimare asupra vânzărilor totale din acest an, mai ales că, cel mai ieftin şi, totodată, cel mai cerut automobil Suzuki în Romania, modelul Swift, va ieşi din fabricaţie în această perioadă”, a precizat Cocea.
Compania va continua însă să distribuie modele consacrate precum microvan-ul WagonR+ şi SUV-ul Grand Vitara, urmând totodată şi o îmbunătăţire a gamei, prin introducerea de noi modele.
[poza2s]În această lună, Sara Motors va lansa noua generaţie Grand Vitara şi Grand Vitara XL-7, modele ce au interiorul revizuit şi aduc noutăţi şi în materie de dotare.
În august, compania pregăteşte introducerea pe piaţa autohtonă a noului motor DDiS de 1,25 litri, turbodiesel cu injecţie directă, care va echipa Wagon R+, după care, în septembrie, va avea loc lansarea oficială a modelului Ignis.
[poza3s]Noul Ignis va avea o platformă mărită în lungime, comparativ cu vechea generaţie, un desgin nou, dotări opţionale mai multe şi trei motorizări, de 1,3 litri si 1,5 litri benzină, alături de motorul DdiS de 1,25 litri diesel. Caroseria va fi de tip SUV, cu 5 uşi şi 5 locuri.
Şi gama moto va suferi o extindere, odată cu lansarea, în premieră, a ofertei Marine, cu motoare pentru ambarcaţiuni. Nu trebuie omis faptul că Suzuki a fost primul producător de motoare de barcă în 4 timpi şi, între timp, a devenit lider mondial în categoria motoarelor de bărci în 4 timpi, de tip "outboard". [poza4s]Anul trecut, Sara Motors a comercializat, prin propria reţea de dealeri din oraşele Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Tg. Mureş, Miercurea Ciuc, Deva şi Reşita, un număr de 354 de unităţi Suzuki, din totalul de 621 unităţi vândute pe piaţa românească, la care s-au adăugat 15 unităţi moto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2214 :: 17.83MB