No SSO cookie

Harley-Davidson se întoarce în România

voteaza
(0/ 0)
Harley-Davidson se întoarce în România
Moto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Harley-Davidson revine în România, după doi ani de absenţă, reluînd în acelaşi timp şi activitatea de vânzări a renumitelor motociclete americane şi celebrând astfel aniversarea a 100 de ani de activitate a companiei, a declarat siteului www.masini.ro , Alex Neguţ, reprezentant al companiei.

 
 
[poza1s]Vânzarea motocicletelor se va desfăşura sub titulatura Harley-Davidson Romania, sub care se regăsesc firmele V-Twin Motorcycles şi Crazy Horse Trading, prima dintre ele fiind responsabilă cu importul modelelor iar cealaltă având licenţa de reparaţii şi service Harley.
Cele două societăţi au început construcţia unui centru integrat, cu showroom, birouri, atelier service şi un bar destinat „raiders” – ilor.
Pe lângă motociclete, se vor aduce şi accesorii specifice, haine, piese de schimb, şi se vor realiza up-gradări ale motorului. Tot în acest sediu se va afla şi headquarter-ul clubului Harley Owners Group.
[poza2d]Finalizarea investiţiei, situată pe DN1, km. 27, va avea loc, potrivit contractului cu firma antreprenoare, la 1 iunie 2003, când va fi pus în funcţiune şi showroom-ul.
Iubitorii de motociclete “tari” vor putea vedea modele precum Road King sau Heritage Springer cu motoare Twin Cam 88B de 1.450 cmc, sau modele mai mici, din clasa Sporster, cu motoare de 1.200 sau 900 cmc.
Preţurile de vânzare ale modelelor Harley-Davidson, fără transport, taxe vamale şi TVA, încep de la 6.608 euro, şi cresc, în funcţie de model şi accesorizare, până la 21.586 euro. Modelele au garanţie un an, fără limită de kilometri.
[poza3s]Activitatea de comercializare a Harley-Davidson încetase cu aproximativ 2 ani în urmă, potenţialii clienţi fiind îndreptaţi către dealeri din Ungaria sau Germania, în România, păastrându-se numai activitatea de service.
Întreruperea vînzărilor a fost motivată, la data respectivă, de existenţa unei pieţe nesemnificative pentru Harley-Davidson în România, cu vânzari de circa 27 de unităţi în aproximativ 18 luni de reprezentare pe piaţă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

harley-davidson sunt cele mai tari motocilete.LE IUBESC :coolsmirk:

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0940 :: 19.5MB