No SSO cookie

Ducati si Moto Guzzi au ajuns si în Bucuresti

voteaza
(0/ 0)
Ducati si Moto Guzzi au ajuns si în Bucuresti
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Societatea Visual Impact Services (VIS) intenţionează să vândă, în acest an, circa 30 de motociclete Ducati, Moto Guzzi şi Harley Davidson, a declarat, miercuri, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Vladimir Ene, directorul companiei.

 
 
[poza1s]„Sperăm să atingem acest obiectiv până la sfârşitul anului, mai ales că în cele câteva zile de la inaugurarea magazinului propriu am reuşit să vindem 7 motociclete, trei Ducati, trei Harley şi un Moto Guzzi”, a menţionat Ene.
VIS şi-a deschis în urmă cu câteva zile un show-room moto pentru mărcile Ducati şi Moto Guzzi, ca urmare a unui parteneriat încheiat cu importatorul celor două mărci, compania Imsat Maritime, din Constanţa.
[poza2d]Investiţia realizată de VIS, pentru dotarea service-ului şi a show-room-ului se ridică la peste 40.000 de euro. În urma acestei colaborări, VIS a devenit dealer pe zona Bucureşti al celor două mărci moto italiene.
În plus, VIS a semnat un agreement de reprezentare pentru o firmă germană, dealer autorizat al mărcii Harley Davidson, urmând ca, în perioada următoare, să aducă aceste motociclete şi în show-room.
[poza3s]În noua locaţie, VIS are expuse aproximativ 20 de modele diferite de motociclete, cel mai „tare” dintre acestea fiind un Ducati Monster S4 de 916 cmc, care dezvoltă 101 CP.
Între performanţele acestuia amintim o acceleraţie 0-100 de km/h în 2,8 secunde, parcurgerea unui kilometru cu start de pe loc în 20,5 secunde, cu un consum mediu de 4,5 litri de carburant la 100 de kilometri.
[poza4d]Compania importatoare, Imsat Maritime, a vândut anul trecut, 22 de unităţi, urmând ca, în acest an, să îşi majoreze vânzările cu circa 50%, ne-a declarat Doru Frenciu, administratorul companiei.
„Estimările noastre sunt mai rezervate faţă de cele ale colegilor din Bucureşti deoarece piaţa moto din România încă nu este suficient de matură. Obiectivul nostru este, în principal de a-i ajuta pe dealeri să-şi dezvolte activitatea”, a spus Frenciu.
[poza5s]Moto Guzzi şi Ducati sunt două mărci exclusiviste, produsele lor fiind orientate către motociclete de oraş, touring sau chopper, în cazul primeia, şi către modele sport sau supersport, pentru cea de-a doua.
Preţurile sunt între 6.800 şi 12.600 de euro, pentru Moto Guzzi, şi între 7.400 şi 20.900 pentru Ducati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0726 :: 17.77MB