No SSO cookie
TUNING: Hamann Motorsport ofera o nota de personalitate celebrului Range Rover Evoque
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest kit de tuning creat de Hamann Motorsport pentru celebrul Range Rover Evoque. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

Dunlop in centrul atentiei, odata cu startul in a doua jumatate a competitiei MXGP din Suedia
Noutati-auto

A doua jumătate a Campionatului Mondial de Motocross FIM 2012 începe pe 1 iulie în Uddevalla, Suedia, cu Gautier Paulin conducând cu mândrie provocarea Dunlop.

Imagini (0) Data: 30 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Cu sarpele pe motocicleta la 255 km/h
Noutati-auto

Va invitam sa vedeti cum reactioneaza un brazilian atunci cand vede ca i se urca un sarpe pe motocicleta; asta in timp ce piloteaza cu 255 km/h.

Imagini (0) Data: 27 June 2012 Comentarii (0)

Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia
Noutati-auto

Da, din cate se pare exista aceasta dorinta mai inedita de felul ei. Cum ar fi sa conduceti o astfel de masinuta cu un motor atat de puternic? Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

Cel mai bun motor ecologic
Noutati-auto

Este pentru prima oara cand un sistem de propulsie cu functie de autonomie extinsa primeste un premiu international de „Motorul anului”. Conceptul revolutionar de propulsie castiga la categoria motoare ecologice, avand concurenta acerba.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Motorul EcoBoost de 1,0 litri castiga un premiu important
Noutati-auto

Noul motor EcoBoost de 1,0 litri produs de Ford a castigat premiul "Motorul International al Anului" 2012. Motorul EcoBoost de 1,0 litri a castigat si premiile "Cel mai bun motor nou" si "Cel mai bun motor sub 1,0 litri", acordate de revista Engine Technology International. Noul Focus este prima masina care va fi echipata cu motorul EcoBoost de 1,0 litri in trei cilindri.  Motorul va echipa si modelele Ford C-MAX si B-MAX in Europa in cursul acestui an.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Robert Visoiu a reusit sa puncteze la debutul sau in GP3
MotorSport Romania

Tanarul pilot roman a reusit sa puncteze in celebra competitie GP3 inca de la debut. Se anunta un sezon interesant pentru roman si speram sa obtina cat mai multe rezultate.

Imagini (0) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

Viteză, adrenalină şi un spectacol de Campion Mondial – BMW Motorrad Show
Noutati-auto

BMW Group mopolizează sfârşitul de săptămână cu o serie de evenimente de condus care implică multă adenalină. Nordul capitalei devine spaţiu de desfăşurare al cailor putere, cu sesiuni de teste şi training pentru clienţi: BMW M Drive Tour în cadrul aeroportului Băneasa şi BMW Motorrad Raider Training, într-un spaţiu special amenajat în cadrul parcării Selgros.

Imagini (7) Data: 16 May 2012 Comentarii (1)

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

Imagini (6) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Iata de ce trebuie sa poarte toti motociclistii casca
MotoGP

Va invitam sa luati exemplu din materialul video pe care vi-l propunem. Un accident nefericit a avut loc in cadrul campionatului moto britanic Superstock 600. Daca sunteti curiosi sa vedeti ce s-a intamplat, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 9 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2283 :: 15.38MB