No SSO cookie
Eddy Seel este campion mondial la Supermoto 2004!!!!!!
Moto

In acest weekend, pe circuitul de Karting de la Finestrat - Benidorm, Spania, s-a desfasurat ultima etapa din acest an din cadrul Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1. Castigatorul GP of Romania, belgianul Eddy Seel, a obtinut titlul de Campion Mondial.

Imagini (0) Data: 2 December 2003 Comentarii (0)

Max Biaggi se pregateste pentru SuperMoto
Moto

Lunea următoare (8 decembrie), la Bologna Motorsow, mai multi piloţi din MotoGP vor lua parte la "Superbikers", un eveniment special al Supermoto, dedicat piloţilor din toate ramurile motociclismului sportiv.

Imagini (0) Data: 2 December 2003 Comentarii (0)

SuperMoto S1 - Extaz pentru Vertemati în Grand Prix-ul Germaniei
Moto

Pe renumitul circuit de Moto GP de la Sachsenring, Germania, in 20-21 septembrie s-a desfasurat cea de-a 8-a etapa a Campionatului Mondial FIM de SuperMoto S1, câştigată de Max Manzo şi coechipierul său Gerald Delphine din echipa producătorului de motociclete Vertemati.

Imagini (0) Data: 24 September 2003 Comentarii (0)

Un nou motor diesel pentru Opel Insignia
Noutati-auto

Începe producția noului motor vârf de gamă și a modelului Insignia Country Tourer de la Opel: odată cu sfârșitul verii, vor ieși de pe linia de producție primele motoare diesel BiTurbo de 2,0 litri.

Imagini (4) Data: 7 September 2017 Comentarii (0)

Mazda prezintă primul motor pe benzină din lume care va folosi aprindere prin compresie
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a prezentat astăzi “Sustainable Zoom-Zoom 2030”, o nouă viziune pe termen lung în materie de dezvoltare tehnologică, care are ca țintă anul 2030. Ca parte din noua tehnologie menită să permită realizarea acestei viziuni, compania a anunțat planurile de a introduce un motor de generație viitoare, denumit   SKYACTIV-X, în 2019. SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzină care va folosi aprinderea prin compresie.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva 2017
Noutati-auto

Salonul Auto de la Geneva 2017 va marca un punct de cotitură pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC)  prin lansarea în premieră mondială a noului “Compact SUV” – primul model din noua generaţie de automobile Mitsubishi Motors.

Imagini (0) Data: 25 January 2017 Comentarii (0)

Suzuki Baleno, în premieră națională la Salonul Auto Moto 2016
Noutati-auto

La ediţia din acest an a Salonului Auto Moto, programat în perioada 20 – 24 aprilie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, Suzuki va expune în premieră națională modelul Baleno, care va fi comercializat din luna mai și în România.

Imagini (3) Data: 20 April 2016 Comentarii (0)

Renault lansează un program global de motorsport
Noutati-auto

Carlos Ghosn,  CEO și Președintele Grupului Renault dezvăluie planul complet de motorsport pentru Renault. Renault Sport va fi în centrul acestei noi strategii cu doi piloni: Renault Sport Racing și Renault Sport Cars

Imagini (0) Data: 8 February 2016 Comentarii (0)

Hyundai Motorsport dezvăluie noua generație i20 WRC
Noutati-auto

Pentru Hyundai Motorsport, Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) 2016 a debutat pe 9 decembrie 2015, cu prezentarea oficială a noului i20 WRC, în fața a peste 200 de invitați, la uzina din Alzenau, Germania.

Imagini (0) Data: 19 December 2015 Comentarii (0)

Mazda prezintă CX-9 și un motor turbo pe benzină
Noutati-auto

Mazda a dezvăluit astăzi, la Los Angeles Auto Show, un nou motor și un nou model.  Noul SUV de clasă medie trece într-o altă ligă, iar varianta cu șapte locuri va ajunge în SUA în primăvară.

Imagini (0) Data: 19 November 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1440 :: 15.42MB