No SSO cookie

Iata de ce trebuie sa poarte toti motociclistii casca

voteaza
(0/ 0)
Iata de ce trebuie sa poarte toti motociclistii casca
MotoGP · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa luati exemplu din materialul video pe care vi-l propunem. Un accident nefericit a avut loc in cadrul campionatului moto britanic Superstock 600. Daca sunteti curiosi sa vedeti ce s-a intamplat, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Josh Wainwright a aratat lumii intregi de ce e important sa poarte toti motociclistii casti de protectie. Lumea ar trebui sa invete in ultima instanta din astfel de evenimente dar britanicul a oferit exemplul in cadrul campionatului Superstock 600. In turul cu numarul 11 a avut loc un nefericit contact intre Bradshaw si Wainwright. Dat fiind faptul ca Bradshaw nu avea pe unde sa mearga astfel incat sa evite accidentul, s-a ciocnit de Wainwright, trecand cu motocicleta peste capul acestuia. Din fericire, cel din urma nu a patit nimic datorita castii pe care o purta. El a fost in stare sa se ridice si sa mearga ca si cand nu i s-ar fi intamplat nimic. Un adevarat om de otel.
Daca vreti sa vedeti firul evenimentului, atunci va invitam sa dati play.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0994 :: 17.78MB