No SSO cookie
Anvelopele de iarna, in ceasul al doisprezecelea: drumul este plin de precizari!
Noutati-auto

Institutiile se intrec in precizari privind anvelopele de iarna: daca e joi, e Ministerul Transporturilor si Infrastructurii! Suntem avertizati: controalele - demarate de la 1 noiembrie, daca e zapada, gheata sau polei pe drum - vor viza doar anvelopele, daca sunt de iarna sau nu, fara a se verifica integral starea tehnica a autovehiculului. Un control va dura maximum 15 minute. Cine verifica? Inspectorii ARR/RAR, de amenzi ocupa Politia. Vezi ce se va controla, vezi ce vechime/uzura maxima ar trebui sa aiba anvelopele de iarna!

Imagini (0) Data: 27 October 2011 Comentarii (0)

Tipuri de anvelope
Articole

Tipuri de AnvelopeClasificarea uniforma a calitatii pneurilor Clasificarea uniforma a calitatii pneurilor este un sistem de clasificare dezvoltat de Ministerul (Departamentul) american al Transporturilor. El este menit sa ii informeze pe consumatori despre performanta relativa a pneurilor pentru turisme dar nu

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

Pilotul Dan Wheldon a incetat din viata la doar 33 de ani
Noutati-auto

Englezul Dan Wheldon, dublu castigator al cursei Indianapolis 500, a decedat duminica, in urma unui accident petrecut la Grand Prix-ul de la Vegas din cadrul campionatului IndyCar.

Imagini (0) Data: 17 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Doar cursa conteaza
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat multumit de pole-positionul obtinut in calificarile de sambata din Coreea de Sud, dar a insistat ca nu se va bucura pana nu va trece linia de sosire a cursei de duminica pe primul loc.

Imagini (0) Data: 15 October 2011 Comentarii (0)

Casey Stoner va pleca din pole-position in Australia
Moto

Dupa ce a dominat toate cele trei sesiuni de antrenamente libere, Casey Stoner s-a impus clar si in calificarile din Australia, urmand sa ia startul de pe prima pozitie a grilei duminica.

Imagini (0) Data: 15 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Ne putem bate de la egal la egal cu Red Bull
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat entuziasmat de evolutia din antrenamentele de vineri din Coreea de Sud si a spus ca se asteapta sa se lupte de la egal la egal cu masinile Red Bull in cursa de duminica.

Imagini (0) Data: 14 October 2011 Comentarii (0)

Avancronica MP Japonia: O rabufnire de orgoliu, cineva...?
Editoriale

Masini.ro prefateaza Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, care va avea loc in aceasta duminica si care il poate face din nou pe Sebastian Vettel campion mondial.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

Vettel: Sunt mai concentrat ca niciodata
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a minimizat incidentul din primele antrenamente din Japonia, spunand ca acesta nu i-a modificat strategia de cursa in niciun fel, si a subliniat ca este mai concentrat ca niciodata in acest moment.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

EXCLUSIV: Fetele de la SAB 2011
Editoriale

Masini.ro va prezinta cele mai frumoase prezente feminine de la SAB 2011.

Imagini (26) Data: 5 October 2011 Comentarii (1)

BMW isi adjudeca toate titlurile in American LeMans Series
Noutati-auto

Duminica trecuta (30 octombrie), in finala American Le Mans Series (ALMS), cursa de la Road Atlanta, Braselton (statul Georgia), - botezata si "Petit Le Mans", BMW a scris un nou capitol al istoriei motorsportului din SUA adjudecandu-si pentru a doua oara consecutiv, titlul constructorilor la categoria GT.

Imagini (0) Data: 5 October 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1670 :: 15.3MB