No SSO cookie
Pretul carburantilor auto se apropie încet dar sigur de pretul din UE: 40.000 lei/litru
Noutati-auto

Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Petrolului Petrom SA nu a luat luni nici o decizie referitoare la majorarea preţului produselor petroliere, a anunţat luni ministrul Economiei şi Comertului, Dan Ioan Popescu.

Imagini (0) Data: 12 October 2004 Comentarii (0)

Continental si Pirelli vor produce jenti auto în România - Deutsche Welle
Noutati-auto

Pirelli si Continental vor opera in viitor si in Romania, transmite Deutsche Welle. Fabricantii de cauciucuri Continental si Pirelli au anuntat ca vor pune bazele unei firme comune pentru producerea jentilor de aluminiu in Romania, la Slatina.

Imagini (0) Data: 7 October 2004 Comentarii (1)

Jurnalul National: Renault ar vrea sa cumpere Daewoo Craiova
Noutati-auto

Cererile de Logan au depasit asteptarile. “Renault poarta discutii cu Executivul roman pentru a achizitiona o uzina care a apartinut Daewoo“, a declarat ieri Patrick Devedjian, ministrul Industriilor din Franta, citat de AFP. Paradoxal, producatorul francez neaga informatiile date publicitatii de ministrul francez.

Imagini (0) Data: 28 September 2004 Comentarii (0)

Sistemul de puncte-amenda pentru soferi este gata de a fi aplicat în scurt timp
Noutati-auto

Şoferii vor primi puncte-amendă raportate la salariul minim brut pe economie, iar poliţiştii vor avea la ei tichete de amendă cu valoare fixă, în urma aplicarii, în scurt timp, a noului sistem de sancţiuni contravenţionale auto.

Imagini (0) Data: 15 September 2004 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu a sarbatorit lansarea Daciei Logan - model pentru care spera vânzari de circa 300 de unitati
Noutati-auto

Flăcări, artificii, fum, confetti, geamuri sparte, lumini, muzica celor de la Sistem - pe scurt spectacol total. Aceasta a fost atmosfera în care s-a desfăşurat lansarea oficiale care a avut loc in data de 8 septembrie la ora 20 la Showroom-ul Dacia al Auto Cobalcescu.

Imagini (0) Data: 9 September 2004 Comentarii (0)

B&S Motors va invita la un drive-test cu modelele Suzuki Ignis si Wagon R+Diesel
Noutati-auto

B&S Motors, importator al automobilelor SUZUKI, vă aşteapta în zilele de sâmbătă 4 şi duminica 5 septembrie, la drive-test, la sediul companiei din Bd. Banu Manta, nr.2, vis-à-vis de Primaria sectorului 1.

Imagini (0) Data: 2 September 2004 Comentarii (0)

Adio Dacia Berlina!
Noutati-auto

Ultima Dacie Berlină va ieşi miercuri de pe banda de producţie a Uzinelor Dacia Piteti, cu numai o luna inainte de primele vânzări ale modelului Logan, a anunţat Constantin Stroe, vicepreşedintele consiliului de administraţie al companiei Autombile Dacia - Group Renault.

Imagini (0) Data: 20 July 2004 Comentarii (0)

RAR Voluntari ofera certificate de autenticitate a autovehiculelor
Noutati-auto

La reprezentanţa Voluntari a Registrului Auto Roman şi-ai început activitatea de luni, 12 iulie, un modern laborator de certificare a autenticitatii vehiculelor rutiere, noua investiţie având 4 posturi de lucru, informează Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului.

Imagini (0) Data: 12 July 2004 Comentarii (0)

ExpoTrans&Logistica - salonul auto de categorie grea este în desfasurare la Bucuresti
Noutati-auto

Până în data de 27 iunie, în cadrul complexului expoziţional Romexpo, veţi avea posibilitatea să vizitaţi salonul auto destina vehiculelor de categorie grea - ExpoTrans & Logistică 2004, eveniment sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor şi în organizarea firmelor Expoline Internaţional şi Cargo Magazin.

Imagini (0) Data: 23 June 2004 Comentarii (0)

Michelin îsi extinde activitatile din Romania
Noutati-auto

Guvernul va finanta in totalitate costurile aferente racordarii fabricii Michelin de la Zalau la reţeaua de electricitate, estimate la aproximativ 1,5 milioane euro, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din Ministerul Economiei şi Comertului.

Imagini (0) Data: 18 May 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1542 :: 18.8MB